Erwin de CV monteur

geplaatst in: verhalen | 0

Ik was rond half acht wakker en dan doe ik mijn ritueel eerst naar de toilet,dan op de weegschaal staan pfff ben 60.1 komt door al het gebak van de afgelopen dagen Koningsdag die twee oranje Bossen bollen

Hier is die dan weer

Snel naar benden de wasmachine aangezet straks kan het natuurlijk niet ivm met de werkzaamheden en dan weer de trap op douchen en dan aangekleed de verwarming even aangezet zodat het huis even verwarmd is,dan een koffie gezet en een krentenbol gesmeerd en gegeten en nu wachten tot elf uur,manlief vroeg of hij nog even kon liggen.

O,ja ook nog even buiten geweest foto’s gemaakt van de voor en achterkant om te laten zien welke kleur hout we hebben.

Vandaag geen lekkerbekken Abram heeft een dagje vrij genomen dus we moeten kijken wat we als vervangen gaan eten. Toen de was opgehangen dacht het zonnetje schijnt laat ze buiten drogen maar na drie kwartier kwamen er donkere wolken toch maar binnen gehaald en boven aan het wasrek gedaan en Marco kwam half elf naar beneden en Edwin was er om kwart voor elf iedereen was op tijd.

Eerst tijd voor koffie en dan aan de slag de radiator in de keuken doet het niet dus die wordt eerst aangepakt voor Edwin dat andere doet en volgens mij is de cv-ketel leeg maar dat weet ik niet.

Nu gaat hij het overschot knop vervangen dat is ook nog een rot klus,want hij moet zich in alle bochten wringen om erbij te kunnen.

Die is nu ook gedaan en nu op het expansie vat die vervangen wordt.

Oude expansie vat
Aan de natte plek weet je dat deze nieuw is.

Alles geïnstalleerd maar de radiator in de keuken wordt niet heet waar ligt het dan aan zou je zeggen hij loopt nu alles nog na en dan maar hopen 🤞 🤞 dat alles toch zijn werk gaat doen. Edwin is al twee uur bezig,water weglopen en bijvullen wat een gedoe zeg. Alle andere radiators uitgezet en die van de keuken loopt op hij wordt weer heerlijk warm maar de temperatuur van cv-ketel blijft hoog waarom is dat dan Edwin vergat dat hij de andere radiators open moet gooien zodat de warmte verdeeld word en nu de thermostaat weer op zijn plek en dan de cv-ketel nog wat bijvullen denk ik dan hebben we alles gehad.

Na afgerekend te hebben namen we afscheid van Edwin en wenste hem een fijn weekend toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *