Eten gekookt voor mezelf

geplaatst in: verhalen | 0

Al de dagen had ik het eten uit de vriezer opgegeten heb nog wel wat snacks of andere etenswaren erin liggen maar zaterdagmiddag heb ik voor het eerst weer iets gekookt voor mezelf.

Gekruide kipfilet had ik in de vriezer liggen en paprika en tomaten had ik al gekocht en dacht ga lekker bruine bonen maken met het laatste blokje kidneybonen en zo dat heb ik gemaakt de zaterdagavond at ik dat alleen en dacht heerlijk weer iets zelf gemaakt lekker vers en at met zoveel blijdschap genoot er heel erg van dacht ik moet nu echt weer beter voor mezelf zorgen elke dag een maaltijd klaar maken.

Maandagochtend dacht ga lekker draadjesvlees klaar maken met hutspot dus de draadjesvlees staat op en later ga ik de hutspot klaar maken en ik begreep een dag erna smaakt het veel lekkerder.Wil straks expert bellen vragen hoe laat ze morgen de vriezer komen brengen,maar woon in een dorp pas om elf uur kan ik pas bellen.

Ook wil ik naar Amsterdam om te wandelen in mijn eigen filiaal gewoon om mijn draai te vinden,niemand weet dat ik kom dat wil even zo houden heb het ook afgesproken. De eerste persoon die ik tegen kwam is mijn leidinggevende klinkt misschien raar maar vond het fijn hem te zien.Is geen geslijm kan het heel goed met hem vinden nooit problemen gehad.Daarna mijn vriendin-collega Ingrid even samen een peukje gedaan en daar zag ik mijn grote en lieve vriend Frank heb hem wel gemist.En dan mijn Bessie Marie ze waren verrast om mij te zien.Voelde mij goed erbij geen druk het was perfect ook de tijd en alles was blij om het zo te gaan doen.Had een leuk en gezellig gesprek met mijn leidinggevende gehad en dan is het tijd om naar huis te wel even een foto samen met mijn Bessie.

Het is vanaf nu een verrassing wanneer ik weer kom stap voor stap voorwaarts zou mijn schat zeggen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *