Eten in Voorschoten 1

geplaatst in: verhalen | 0

Het is weer een tijdje geleden maar vandaag Woensdag 12 april gaat het toch weer gebeuren ben bij Daan en Menno uitgenodigd om een hapje te eten.Heb al weer een hoop gedaan bij de HA geweest en aangeven dat ik aankomende vrijdag een eerste sessie heb met Micheal de rouwcoach en heb zeven zakken met mijn kleding weggedaan en even snel boodschappen gedaan.

Even voor nu een pompoensoep gegeten weliswaar uit blik met twee geroosterde broodje was heerlijk heb nog voor anderhalve soepkom nog en dan om 18:00 naar Voorschoten toe om daar aan tafel aan te schuiven.Kwam de galerij op en de geur kwam me tegemoet het rook zo lekker.

Veel eten doe ik tegenwoordig niet meer raak al snel vol maar Menno je heb heerlijk gekookt en ik heb heerlijk gegeten dank jullie wel misschien de laatste keer in dit huisje volgende keer op jullie nieuwe stek. Nog even wat foto’s geschoten laatste herinnering aan jullie huis.

Daan en Menno het was weer supergezellig en heb weer lekker genoten van een lekkere maaltijd dank jullie wel nogmaals en mocht ik er weer aan toe zijn dan komen weer eens gezellig bij mij langs,maar gelukkig gunnen jullie mij de tijd,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *