Even gek doen bij AH

geplaatst in: verhalen | 1

Maandagavond het Nederlands elftal moest tegen Noord-Macedonië spelen en bij de AH waren we er klaar voor.

We mochten deze shirts dragen van onze leidinggevende hij zelf deed ook mee. Even voor een mooie foto de mondkapje eraf maar we hadden echt een lol werd steeds gevraagd of ik kon vliegen leek wel op Batman alleen met de Nederlandse cape om.

Wat een pose hebben we alle vier maar ook moesten we natuurlijk ook nog werken dus nog voor mij een klein uurtje dan kan snel naar huis moest nog even langs de action om wat dekzeil te halen en dan snel eten om relaxt voor de buis te zitten.

Zes uur het begint en het begint een spannende wedstrijd te worden Nederland heeft veel balbezit en het eerste doelpunt valt bij Macedonië maar wordt afgekeurd door dat het buitenspel was en dan valt ons doelpunt en dan begint het nog interessanter te worden want zo wie zo spelen ze de achtste finale en na negentig minuten eindigde ze met 3-0 en nu wordt aankomende zondag Nederland tegen ???.

Mijn collega Mariëlle had een foto op Facebook gedeeld wat een leuke berichten van oud collega’s waar ik mee gewerkt heb. Nog een laatste foto waar we ook met mondkapje staan.

We lijken wel de Charlie Angels wel. Jammer dat de volgende wedstrijden in het weekend worden gespeeld dan kunnen ons oranje shirts niet aan,maar zo wie gaan we oranje gekleed de wedstrijd bekijken.

Tevens mijn eerste week weer aan het werk benzine blij weer om mijn collega’s en klanten weer te zien. Vakantie is natuurlijk ook wel nodig om je weer op te laden maar ik ben gek en hou van mijn werk.

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *