Even iets anders gehaald

geplaatst in: verhalen | 0

Mari禱lle had deze ook aangeraden maar zei er wel bij dat het net harde kauwgom was, toch maar meegenomen en dan nu mij mening.

Het heet mochi aardbei cheesecake ik nam er een hap van,eigenlijk met de gedachten dat ze taai waren maar propte hem heel in mijn mond en zette voorzichtig mijn tanden er in. Het was zacht en de smaak van aardbei vermengde zich met mijn speeksel. En de cheese smaak erover heen,wat was het een genot om deze te nemen,jammer genoeg zaten er maar twee in.

Marco vond hem ook heel lekker ga deze ook een keer tussendoor eten in mijn pauze op het werk,hap zo lekker weg.

Ben echt weg van de sushi daily in onze AH ga vaker sushi meenemen naar huis ben er verslaafd aangeraakt不不不.

Toen bij de notaris waren zag ik deze sticker op een huis zitten en dacht deze heb ik nog nooit eerder gezien daarom wil ik hem met jullie delen.

Geen huis en huis bladen,geen reclamefolders en helemaal geen verkopers zo mooi gedaan.

Mijn weekend is begonnenvoor mooi weer,

Liefst Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *