Even niet

geplaatst in: verhalen | 1

Vanmorgen geen wekker dat mij wakker schudde,maar mijn ingebouwde klok vertelde mij wel om half vier sta op ga naar de toilet en daarna dook ik nog lekker naast mijn schat neer. Heerlijk om half acht kon ik niet meer slapen dus ik stond op normaal weet ik nooit exact wanneer het dag wordt en nu wel.

Heerlijk een kopje koffie gemaakt en een normale beker

En niet in een papier bekertje waar ik iedere morgen uit drink op het werk.

En hoef ook niet op de klok te kijken voordat mijn werkshift begint.

Ook even geen werkkleding aan maar heerlijk in mijn kamerjas op de bank

Vandaag even niet heerlijk is dat rustig wakker worden ze beloven een zonnige dag kijken wat we gaan doen,straks douchen en wat boodschappen inslaan misschien kunnen naar ons strandje you never know 😉.

Eerst mijn schat wakker maken en dan gaan we samen lunchen de oven is aan het voorverwarmen en de broodjes kunnen er zo in,manlief wilt er een gebakken ei op die ik met liefde voor hem maak.

Het zonnetje schijnt heerlijk door het raam en ik dacht ga even in het zonnestraaltje liggen maar ben lekker in slaap gevallen en na drie uur ben ik wakker geschrokken.

Het was zo stil en dacht waar is mijn schat gebleven scheen hij ook even naar bed te zijn gegaan beide zijn meer dan uitgerust lekker kipschnitzels in de airfryer gedaan met een broodje gesmikkeld en nu gaan we lekker film kijken. Heb heerlijk een lang weekend vakantie gekregen,morgen een nieuwe dag.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *