Fit training 11 mei

geplaatst in: verhalen | 0

Twee keer niet getraind één dag was het Koningsdag en één dag was ik zo ziek dus heb ik mij afgemeld maar vandaag heb twee dingen staan één trainen en daarna naar de kapper en ik moet ook pasfoto’s laten maken voor mijn paspoort die ik moet verlengen en dan ga ik later nog naar Maarssen om uiteten te gaan voor een vervroegde Moederdag.

Was er bijtijds terwijl ik de foto’s van de beeldschermen maakte en even drie minuten aan het fietsen was kwam er andere dame binnen had haar nog nooit eerder gezien zij ging roeien en ik nam mijn eerste onderdeel.

Oefening één:

Je neemt de kabel tot aan je schouder en dan maak je een squat en dat duurt 45 sec en 15 sec rust en dit was vier sessies lang en ik had hem best wat moeite met mijn fitheid twee weken niet getraind en dat voel je wel direct. Maar het was wel pittig maar net te doen als eerste oefening.Ik had het gewicht 13,5 kilo die ik optrok en hij stond op 18.0 kilo

Oefening twee:

Bij deze onderdeel moest je de kabel nemen met een stok eraan die moest je naar beneden trekken waarbij je op je knieën zit op een maar dit was vier sessie van 35 sec en 25 sec rust hoeveel gewicht trok ik op het stond op 6 kilo maar ik deed 5 kilo deze was ook wel pittig maar het was zo goed om even te voelen dat mijn armspieren goed gestrekt worden daar zal ik het minst spierpijn bij hebben.

Oefening drie:

Hier doe je één voet op een step en de andere been is een stuk verwijderd van de step dan neem je een kettlebell van 8 kilo had ik in ieder geval en dan buig je voor de knieën en die doe je 10 keer achter elkaar en dan wissel je van been dit was mij even te zwaar om mijn evenwicht te houden en die is één sessie van vier minuten maar ik deed het per minuut zoveel mogelijk en hier is het best zwaar op je beenspieren.

Oefening vier:

Hier nam je twee halters in je handen hier nam ik de 3 kilo en je had per sessie een andere oefening de eerste was dat je je armen naar de zijkant strekt en die was 50 sec de oefening en 10 sec rust de tweede oefening was voor over gebogen en dan je armen naar achter strekken.Oefening drie was ook voorover gebogen de dan je armen naar beneden drukken en de laatste druk je armen boven je hoofd en dan terug tot aan je gezicht.

Oefening vijf:

Hier deed we buikspieroefeningen het zijn twee onderdelen de eerst zit je en je rug half liggend dan maak je met je benen fiets beweging in de lucht en onderdeel twee houd in dat je op handen en voeten staat en dan ga je met je hand kruislings naar je rechterbeen en dat doe je ook moet je rechterhand naar de binnenkant van je linkerbeen en sessie drie is als sessie één en sessie vier als sessie twee en dan komt de laatste oefening

Oefening zes:

Dit is fietsen heel hard 20 sec lang en 10 sec rust en deze fiets is wel lekker tijdens het hard trappen krijg je zelf een windbriesje maar dat het pittig is voor mij elke fiets oefening maar ik ging weer voldaan naar huis toe hier onder staan de foto’s.

Hier mijn filmpje van TikTok 👇👇👇👇👇https://vm.tiktok.com/ZIJngwGTA/

Wens iedereen een fijn weekend toe,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *