Fit training les 1

geplaatst in: verhalen | 0

Was gisteren op de bank in slaap gevallen en tuurlijk ik kon naar boven maar mijn benen waren kapot van het vele en harde werken deze week.De voorgaande jaren stonden we met meer mensen(ik weet het ze kunnen geen blikje open trekken zodat we meer mensen kunnen krijgen),maar waren we de dagen wat vroeger begonnen dan hadden we meer speling gehad om alles o tijd gebakken en gevuld te hebben drie senioren en één junior is echt weinig maar vandaar dat ik ook om half vijf wakker ben en deze blog alvast begin te schrijven.

Twijfel nog ga ik lopen of met de auto dat meld ik straks nu denk ik ga ik alvast wat eten of ga ik nog even slapen dat meld ik ook straks wat ik gedaan heb voor nu neem ik even iets te drinken nadat ik naar de toilet ben geweest daar hoef ik niet over na te denken.Als eerste heb ik nog een uurtje geslapen en daarna lekker een broodje gegeten en toen gedoucht en aangekleed en ik ben met de auto gegaan omdat ik even snel twee kaarten heb geschreven en op de bus wilde gaan doen maar hoe was mijn training.

Ik heb eerst bijna 10 minuten gefietst op een ATX Air Power Bike want er waren al drie personen voor mij en om het eerste toestel te doen moest ik wel van Jesse horen hoe ik dat moet gaan doen.Misschien kan ooit weer foto’s maken maar dan moet er niemand zijn.

Toestel één doe in de houding of je iemand ten huwelijk vraagt alleen ik deed twee keer links en twee keer rechts en het toestel heet ATX Multi Motion Functional Trainer als je op de website van ATX kijk dan weet door middel van de naam hoe het toestel eruit ziet.

Toestel twee is zoals planken alleen twee keer doe je het liggend op de grond en je voeten zitten in een en twee keer dan zit je voet in de ATX Glute Ham Roller en dan blijf je 40 sec in een plank houden.

Oefening drie is ook een soort planken alleen dan ga je met je handen wissel van hand en elleboog en dat doe je ongeveer twee tot drie minuten want deze oefening is volgens mij zes sessies maar dat weet ik niet zeker maar je voelt hier bij wel je hartslag sneller kloppen van de inspanning.

Toestel vier is ook er een van zes sessies en daar gebruik je halters ik nam de lichtjes van een kilo en hier lig je op een ATX Multi Bench en dan strek je,je armen omhoog en dan buig je het naast je hoofd 30 sec per sessie maar dit bestaat uit twee onderdelen het twee gedeelte dan sta je met de halters langs je lichaam dan dan strek je,je armen naar voren tot nu toe vind ik het best pittig dan krijg ik nog twee oefeningen.

Oefening vijf is dat je op de grond ligt en een grote grijze gymbal naar je voeten gooit en opvangt dan je benen strekken tot het de grond raakt en terug zwiepen naar je handen ik voel bij sommige oefeningen echt mijn buikspieren hoor maar morgen heb ik spierpijn let maar op.

Toestel zes is ook weer een combinatie van twee het eerste is een Ski Trainer Airplus met Smart Connect met vloerstandaard dit je voor beide vier minuten en dan ga je fietsen zo 12 calorieën en als je klaar bent kan je koud lopen of fietsen ik deed ook weer 1 calorieën fietsen op een rustig tempo en dit waren mijn oefeningen voor nu wenste we iedereen fijne kerstdagen toe en een gelukkig en gezond 2024 toe en ik ga thuis heerlijk relaxen heb er wel van genoten moet ik eerlijk zeggen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *