Geef jij Bodegraven kleur?

geplaatst in: verhalen | 0

De Jumbo heeft vaak leuke acties waar je voor moet sparen nu is het niet landelijk maar alleen voor de Bodegravens ze hebben het geef jij Bodegraven kleur? Wat houdt deze actie in nou je spaart bij elke tien euro één zegel en daarvoor moet je dus bijna 70 euro voor neer tellen maar dit gaat vaak ongemerkt.

Het is samen bedacht met de Bruynzeel je kan korting krijgen op de kleurpotloden, viltstiften,waterverf en de was crayons weet niet wat dat nu weer precies is. Of je kan een volle spaarkaart inleveren voor een kleurboek met kleurplaten uit je eigen woonplaats.

Dus ik ben daar mee bezig en ik moet er nog twee hebben dan kan ik het halen ben er zo geïnteresseerd in want ondanks ik in Amsterdam ben geboren wil ik alles weten en hebben uit de woonplaats waar ik mij in bevind Marco zou zeggen:”dat is weer eens een kleutergedachte”.

Maar omdat hun een franchise zijn hebben zij hun winkel altijd gericht op elk seizoen: zo wordt de Sinterklaas heel uitgebreid gepresenteerd,de Kerstdagen en de Paasdagen weet dat wij dat vroeger ook hadden bij de AH maar nu zie je dat niet meer vind het wel heel jammer.

Hun hebben ook de Winter,de Herfst,de Lente en de Zomer dat ik vaak denk maak er foto’s van maar denk niet dat ze dat waarderen of misschien moet ik een keer balletje opgooien dat ik erover wil bloggen.

Toen ik hier kwamen zo’n tien jaar geleden waren zij eerst een C1000 en toen zijn ze nu met de Jumbo een contract aangegaan deze eigenaar heeft twee winkels in het dorp bij ons in de buurt en de andere in de Vormade bij Broekvelden.

Ik hou wel van zulke acties dus spaar trouw aan elke acties niet altijd red ik het maar dan hebben nog een App Nextdoor waar je dat kan vragen aan je buurtgenoten,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *