Gehoorapparaten op proef

geplaatst in: verhalen | 0

Een maand geleden was ik onderzocht en heb ook testen gedaan ben ook bij een kno arts in het ziekenhuis in Woerden onderzoek en daar kwam uit twee gehoorapparaten en dan krijg een maand de tijd om er aan te wennen en dan kom je op controle bij de Auditien dan gaan de papieren naar je zorgverzekeraar toe.

Maar vanuit mijn huis naar de Auditien duurt maar een half uur rijden maar ik hou rekening met de omleiding die er veel in Woerden gebeurd maar ik was ruim drie kwartier te vroeg en wat ga je dan doen even ergens een bakkie drinken en langs deze bakker kwam ik vaker langs en dan haalde wij(Marco en ik)ons brood normaal haal ik het waar ik dicht in buurt ben AH,Jumbo of Aldi mijn koolhydraat arm brood.

Daar zat ik dan klik op de foto hierboven dan zie je wat ik dronk en meenam om thuis te proeven de beruchte crompouce waar nu weer zo’n ophef over gemaakt wordt. Moest even wachten tot ik naar binnen kon maar terwijl ik wacht staat er een man die iets over hoortoestellen wil weten en de jongedame die achter de balie stond was meer voor de opticien dan voor Auditien dus zij moest steeds naar achter om antwoord op de vragen van deze man te antwoorden. Toen hielp ik haar maar even en vertelde de ervaring die ik heb met het oude hoortoestel en het nieuwe hoortoestel en de jongedame was hier heel blij mee want ervaring zegt meer dan alleen antwoordt geven op de vragen,uiteindelijk bedankt deze man mij voor het advies en mijn ervaring en toen verontschuldigde ik mij tegenover de jongedame en zij zei:”nee mevrouw bedankt dat u mij hielp”,en vertelde het de Auditien ook wat er gebeurd was en ook zij zei;” iemand met een hoortoestel kan soms beter uitleggen wat het verschil is dan wij dus we moeten jou bedanken”.Ik was best trots op mezelf want echt met deze hoortoestellen die ik nu heb ben ik zo blij telefoon wordt automatisch naar mijn hoortoestellen verbonden en het geluid zo zuiver en ik hoor nu veel meer

Mijn eerste gehoorapparaat met een batterij dat vaak leeg raakt op momenten dat het even niet uit komt.
Batterijen dat per stuks kan kopen maar dat is nu verleden tijd.
Nu heb ik er twee oplaadbaar zo op de oplader in de ochtend weer lekker vol.Wel aparte oplader en ook een blauw licht om het te drogen.
Zo ziet dus de oplader eruit.

Nu wordt mijn aanvraag door gestuurd naar de zorgverzekeraar en heb ik weer voor vijf jaar plezier van mijn gehoor ik ben er zo blij mee kan nu ook beter horen en dat maakt mijn wereld weer breder dan hij was ik ga van mijn crompouce genieten en voor straks welterusten,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *