Gerecht week 47

geplaatst in: verhalen | 0

Wat eten we vandaag?

Toen ik het zag dacht dat wil ik ook een keer maken dus ik heb zo’n pakket gekocht zal niet vertellen waar.Ondertussen haalde ik alle dingen ik nog nodig had.

Gehakt,paprika,,mais,kidney bonen en geraspte kaas en nu richting huis.

Gehakt in zijn eigen vet rullen terwijl dat op een laag vuurtje staat de paprika wassen en in kleine stukjes gesneden,nu kon het er meteen bij en dat even 2 minuten mee gebakken.

Daarna het zakje kruidenmix met 150 ml water erbij tot het er ingedikt is,toen mochten de kidney bonen en de mais erbij nu nog 5 minuten laten pruttelen en dan heb je dit.De schelpen in de voorverwarmde oven doen en nu de saus maken dat leng je aan met 150 ml koud water. Dan kunnen we de schelpen vullen. En nu eten maar,met tomaat, sla, geraspte kaas en een tacosausje.Eet smakelijk 🍽🍽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *