Gerecht week 6

geplaatst in: verhalen | 0

Deze keer heb rijst gemaakt met Chinese kool en speklapjes.

Rijst gewassen en laten koken in de rijstkoker wat voor mij van sprekend is.

Speklapjes klein gesneden en uien,knoflook en paprika’s en eerst de uien en knoflook fruiten dan de speklappen erbij en ik doe er gelijk kruiden,ketjap en een beetje water tegen verbranden,want ik ga dan andere dingen doen dan vergeet ik dat aan koken ben,ik doe ook altijd een kookwekker met vijf minuten dan hoor ik de Ping dan vergeet ik het eten niet.

Ik snij een hele Chinese kool niet alles heel fijn ook met grote grove stukken dat gaat er als laatste in zodat het niet papperig wordt.

Altijd heb ik bij ons eten sambal en kroepoek erbij dat is standaard.

Smakelijk eten🍽🍽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *