Gezellig visite

geplaatst in: verhalen | 1

Vanmorgen uitgeslapen tot acht uur en had bijna klokje rond geslapen zeg was echt kapot normaal vind ik het ongezellig voor Marco maar rond kwart over negen lag ik al in bed.

Even de keuken,bijkeuken,de hal,wc en de huiskamer schoon gemaakt dus was er al vroeg mee bezig Marco ligt nog op één oor.

Dus vandaag even geen vis bij Abram halen.

Rond half twee kwamen ze eindelijk aan en zo blij om Emmy te zien.

Wat een schatje is ze haar strikje in haar haar. Was de hele tijd met haar aan het met haar bal in de weer echt zo leuk,en nee we nemen geen hondje hoor.

Dennis en Tineke even uitgeprobeerd het apparaat voor sigaretten te maken met de instructies van mijn schat.

Op tijd moesten we eten ivm met de avondklok dus snel de tafel afgeruimd en dan gedekt om te gourmetten Tineke je heb weer zo erg je best gedaan heel erg bedankt.

Nog even wachten op de afbak stokbrood dan kunnen we aan tafel.

Niet zo verschrikt kijken hoor Tineke het was super lekker en erg gezellig. Je moet echt op de tijd letten want de tijd tikt maar door nog even een bakkie en wat uitbuiken en dan is het tijd om afscheid te nemen.

Is het niet een schatje en omdat ze een plasje heeft gedaan in de tuin heeft ze een lekkere kauwstok verdiend want dan is Emmy een grote meid. Zijn ze net de deur uit moeten ze toch nog terug rijden want ze zijn Emmy’s bal vergeten,nu snel naar huis want om half negen moeten ze binnen zijn.

Dat is echt vervelend dat de tijd om vliegt als het zo gezellig is tot gauw maar weer Dennis en Tineke…..love you guys 💋💋💋.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *