Goedenacht

geplaatst in: verhalen | 0

Waarom zegt ze nou goedenacht,nou dat komt omdat ik in de nacht rij naar Amsterdam en waarom ga je zo vroeg op pad,omdat ik op tijd wil zijn op mijn werk. Ik rij iedere dag om 04:50 weg vanuit Bodegraven en ben tussen half zes en tien over half zes op mijn werkgebied. Geloof je mij niet nou ik trek een parkeerkaart en daar zie je duidelijk op dat ik de waarheid spreek.

En dan ben ik nog zo gek dat ik alles alvast klaar zet voor mijn collega’s haal hun brood en breng die naar de afdeling,ik leg papier in de buz bakken voor al de producten die vettig zijn en dan haal ik mijn spullen uit de vriezer en negen van de tien keer veeg ik de kruimels uit de bakken en heel vaak ook nog de tussenschotjes die ik in de vaatwasser stop en ook niet te vergeten de alminiumplaten die mijn collega’s van de avond ervoor zijn vergeten,ben je nou boos,nee teleurgesteld omdat ik dacht dat we in een teamverband werkte maar ik denk dat ik mij daarin vergis. Op de iPad meld ik mij ook meteen aan daar zie je dat ik nog steeds in de nacht ben.

Vergroot het beeld

En uiteindelijk kleed ik mij om,om uiteindelijk om vijf minuten voor de werkelijke begintijd al aanwezig te zijn op de afdeling,er zijn maar een handje vol collega’s die net als ik op tijd zijn en het groots gedeelte is te laat,nou kan het wel eens voorkomen maar deze collega’s komen structureel te laat en vaak met de tram was niet op tijd,het was druk op de weg en al die smoezen die je maar kan bedenken,waarom vertel je dat hier,wat hebben wij er mee te maken.Niks dat weet ik ook wel,maar deze blog wil ik mijn hart luchten dus bijgezet.

Waar zou het mee te maken hebben dat men zo is,zijn ze lui,willen ze niet werken,voelen ze zich niet verantwoordelijk voor hun gedrag ik hoor nog steeds mijn moeders stem “Esther laat men niet op jou wachten,maar wacht jij op hun”. Ben ik dan gek dat ik iedere ochtend ruim op tijd ben of zijn hun zo gek dat hun zo vaak te laat komen.

Genoeg geklaagd wens iedereen een fijne zondag😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *