Grote verrassing

geplaatst in: verhalen | 0

Gisteravond hadden we met Maja afgesproken om de klok van elf uur op de Vlietland,maar toen ik wakker werd zag ik alleen bewolking en op onze weerapp stond helemaal geen zon,Marco werd om kwart over negen door mij geroepen en beneden besloten we Maja nog te raadplegen wat haar weerapp aangaf. Elf uur zou het gaan regen volgens haar app en daarna volop zon. Dus werd de afspraak een uur verzet en ondertussen hadden we de tassen al ingepakt en in de auto gedaan dan duurt het lang tot we konden vertrekken.

We belde naar Maja en zeiden:”we gaan alvast dan zien we jou straks wel”. Het was best fris en heel benauwd dus we liepen naar het veld zien we iemand op onze plek liggen,verdorie wie ligt er daar kennen we hem of haar.

We besluiten iets verder te liggen en doen het dekzeil eerst en doen ook het windscherm op wat een gedoe zeg,maar met hulp van Maja die ook aangekomen is staat hij recht en volgens ons stevig genoeg.

Dan zie ik iets mooi roods tussen het riet zitten wat is dat en waarom groeit het daar tussen al het groen ik liep er op af het zijn vier klaprozen zo apart misschien heeft iemand ze daar geplant.

We liggen heerlijk beschut achter het windscherm en Maja gaat voor ons een heerlijke uitsmijter maken en dan moest ik wel een foto maken van de andere kant want dat laat ik eigenlijk nooit zien,Marco zit er nog wel op maar kijk daar maar over heen of doorheen🤣🤣🤣

Dan kunnen we smullen van ons uitsmijter met bacon en kaas dat is zo lekker gemaakt Maja had een verrassing voor mij en ik verklap het hier wij gaan met zijn twee naar de Apenheul over bijna twee weken. Sorry dat ik even sprakeloos was maar dat komt omdat Marco mij vertelde dat we 25 juni bij jou op visite gaan,maar dat is niet waar want het ging over mijn verrassing waar ik niks van mocht weten. Maar ik ben heel erg verrast en superblij ermee dank je wel Maja 😘

Ben daarna lekker gaan wandelen met mijn maatje rondje Vlietland was heel rustig alleen aan het water erg koud had vergeten mijn trui mee te nemen.

Toen we terug waren vroegen ze beide wat was je lang weg Marco was best ongerust ook omdat er weinig mensen op de Vlietland waren. Maar ook daar werden we weer verrast met appelkruimelvlaai die Maja mee had genomen jij verwend ons ook door en door hè.

Ja,hoor bij vlaai hoort koffie die ik ook ging zetten we doen ze standaard in een schoen om te voorkomen dat het niet omvalt en ik schenk het in de bekers geef het door dat ze het kunnen doorroeren anders krijg je klonten.Het eerste laagje gaat goed tot ik de beker vol wil vullen weet niet wat ik deed maar ik krijg hete koffie over mijn onderbeen ik ren gelijk het water in gelukkig is die nog ijskoud.Sta er ruim tot aan mijn knie er in,Marco maakt een theedoek (die ik heel toevallig bij mij heb) nat dat ik weer op het kleed kan plaats nemen.

We zijn allerdiepste heel erg geschrokken en hopen dat ik erger heb kunnen voorkomen de rest van de middag lig ik met een ingepakt been op het kleed en val heel snel in slaap.Marco is heel bezorgt en wikkel in het doek een koelelementen die zijn nog kouder dan het water en bindt dat vast aan mijn been.

Even wat foto’s van mijn lieve viervoeter die geniet ook altijd.

Rond kwart over vier komen er stapelwolken en de zon is niet meer te zien of te voelen en dan komt Jan eraan die dacht rond vijf uur zou de zon weer doorbreken maar na een uurtje houdt hij het voor gezien en wij eten ons avondeten met toen wel weer een heerlijk zonnetje.

We genieten nog heerlijk na tot mijn oog getrokken wordt naar een driewieler en zo nieuwsgierig als ik ben moet ik er weer een foto van maken,wat ik natuurlijk hier weer op vertoon.

Sjaak is ook uitgeput en ligt zo voldaan bij het kleed.

De smaakt uit mijn jeugd wat een mooi herinnering moment,kennen jullie deze ook,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *