Halfjaarscontrole

geplaatst in: verhalen | 0

Vanmorgen opgestaan zonder pijn in de rug🤔nou zie ik voor mij hoe men denk heb je nog steeds pijn in je rug, nee maar gisteren was even te fanatiek wilde een bak uit een tafel halen om de kruimels eruit te vegen en toen ik hem eruit had schoot het in mijn rug en daar had de hele dag last van in de avond werd het minder doordat gelijk medicijnen had aangevraagd bij de HA en die had ingenomen.

Maar vandaag krijg ik de uitslag van mijn bloed en urine en ter plekke krijg ik mijn suikerwaarde te horen🤞🤞ben altijd bang dat het niet goed terwijl het altijd een goede uitslag is. Het begon al dat we niet richting het dorp konden rijden dan iets verderop parkeren want de straat ligt steeds open klein wandelingetje is goed voor de benen😉.

Aangekomen was de rest van de praktijk dicht alleen het paviljoen is geopend

Een bijgebouw sinds 2015
De kinderen van de dokter
Mooi uithangbord

Eerst werd mijn bloeddruk werd eerst gemeten nou heb je mij weer overal moesten er foto’s van genomen worden

Rustig doorademen

Er werden er exact drie afgenomen de eerste was 156/87 en na vijf minuten de tweede 135/89 was nog best aan de hoge kant maar dat wist ik door de medicijnen voor mijn rug zou mijn bloeddruk iets hoger uitvallen en dat heb ik ook aan haar gemeld van die medicijnen.

De laatste meting

Onderdruk wel wat hoog maar ik voel mij heel goed dus nu even op de weegschaal en die gaf aan dat ik 62,5 kg woog beter dan toen ik uit Gambia kwam toen woog ik 66,5 kg met weer koolhydraatarm brood eten en veel drinken van thee toch gelukt wat ik wilde.

Prikken voor suiker

Mijn suiker nuchter was met bloed prikken afgelopen keer 6.4 hopelijk is hij toch goed nadat ik gegeten heb van mijn tosti met aioli en worst

Je ziet het hier

Volgende keer maar mijn koolhydraten brood eten en dan kijken.

Mijn lengte is nu 154.5 cm afgelopen keer was het 155cm ben ik nou aan het krimpen bleek wetenschappelijke wel zo te zijn maar over het algemeen super blij met de uitslag op naar de volgende halfjaar in augustus staat hij gepland.

Kreeg ook dit mee om extra vitamine D te gaan nemen nu ik over de 50 ben tja,ben echt over de 50 zal je niet aan mij zien maar is toch zo🤣🤣🤣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *