Heerlijke temperaturen

geplaatst in: verhalen | 1

Wat zijn we weer verwend met warme temperaturen in het weekend en natuurlijk ben ik op de VL te vinden.

Zaterdagochtend vroeg uit de veren om zolang mogelijk van de zon te genieten,rond kwart over tien kwamen we aangereden de parkeerplaats op en natuurlijk is het ons ritueel om gebakken vis te eten.De lucht is helder en de temperaturen is stijgend gelukkig kunnen ons verkoelen in het water en dat hebben we ook uiteraard gedaan.

De meerkoeten met hun kindjes zwemmen rustig rond en wij nemen en duik om vervolgens weer snel op ons kleed plaats te nemen.Het was heerlijk genieten we hebben eten en drinken genoeg om het vol te houden tot half acht dan gaan we huiswaarts om de volgende dag terug te komen.

Zondagochtend iets later aangekomen maar er zijn genoeg mensen aanwezig en het weer is niet zo mooi en lekker als gisteren maar toch wel warm genoeg om de verkoeling op te zoeken.

Dennis en Tineke zijn er ook en we kletsen wat af,het altijd supergezellig daar we hebben veel kennissen rond lopen sommige komen ook op dagen dat het minder heet is.De vogels vermaken zich ook met de wormen die ze vinden of de broodkruimels die ze vinden.

De tijd vliegt dus vandaag niet zo laat naar huis,morgen weer aan het werk.

Thuis nog een kop thee gedronken en de deuren allemaal open en dan horen we donder denderen nog geen regen maar het flits en gerommel in de lucht.

Dan toch komt er een bui aan tjonge wat spettert het hard.

Wat kan het weer in een keer omslaan in Nederland

Weltrusten💤💤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *