Helpen in een nieuw filiaal

geplaatst in: verhalen | 0

Mij werd vorige week te kennen gegeven dat ik in een nieuw filiaal ga helpen waar ik eigenlijk van niks wist maar ipv twee dagen ga ik één dag helpen heel benieuwd. Ik was ruim op tijd had nog even koffie gehaald bij de Shell en even wat rust tijd genomen ondanks mijn grote bek altijd ben ik ook altijd zenuwachtig om ergens te helpen.Was ruim op tijd op de plek en ik dacht kijk bij de achterdeur maar er was niemand en toen ik voor de deur stond nog niks wat ga ik dan nu doen wachten en wachten en daar kwam een dame aan vroeg haar of zij ook hier moest werken en ja dat was zo.Daarna kwam ook de broodwammer aan gelopen na wat geappt kwam degene die de deur opende eindelijk kan ik zien hoe de winkel eruit ziet.

Om elf uur werd er een speech gehouden door een hoge pief van het hoofdkantoor en daarna door de leidinggevende van de SM(bedrijfsleiders)en daarna was het aan de bedrijfsleider zelf en daarna gingen we allemaal naar buiten begeleid door een band.Voor dat allemaal zou gebeuren werd mij gevraagd om het lint door te willen knippen vond het wel een hele eer zeg.

Met een collega die daar werkte en mijn persoontje waren bezig maar zoals het altijd gaat lukte het niet tot dat de SM en ASM het lint strak hielden en toen mocht iedereen binnen komen.Had ook geholpen met de uitzet voor morgen en voor ik het wist was het één uur en kon ik naar voordat ik nog te horen kreeg dat ik morgen ook werk.

Nog even zitten kletsen met Bessie en daarna lekker mijn bed in gegaan welterusten iedereen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *