Herdenking Marco 20 Jan.

geplaatst in: verhalen | 0

Ik wilde met een groepje op de Vlietland Marco zijn sterfdag herdenken maar omdat het zoveel regent ben ik bang dat door het weer niemand komt dus heb ik besloten om thuis de mensen uit te nodigen.Het wordt een hele klein groepje want ik wilde het al kleinschalig gaan houden en de mensen die komen die gaan ik proberen te verrassen met een high tea.

Heb al dingen in huis gehaald hartige hapjes en wil nog zoete hapjes halen en dan mooi presenteren op etagère die heb ik speciaal gekocht en een tafelkleed een servetjes houder en kleine bordjes en ik heb zoveel verschillende smaken thee.

Ben de oven al aan het opwarmen dan gaan de eerste hapjes er alvast in en dan mooi presenteren voor ik het wist stonden de eerste gasten voor mijn deur Nienke en Jamie Nienke ken ik vanuit Osdorp zij werkte bij de HEMA en haar oma kwam altijd boodschappen doen bij de AH.

Mooie bloemen Jamie en Nienke

En deed de eerste hapjes op tafel en toen zag Joost&Nienke aankomen en de auto daar achter zaten Dennis en Jennifer zo mijn groepje is compleet had nog andere stel uitgenodigd maar niks meer gehoord of ze kwamen en een ander had al een andere afspraak.Toen werd er aan de deur geklopt en nee het was geen Sinterklaas maar iemand van topbloemen service die bracht een bos bloemen en op het kaartje zag ik de naam van mijn collega Ingrid staan dank je wel lieverd voor de bloemen.

Mooie bos bloemen van mijn collega Ingrid

Door al het begroeten en geknuffel wat mij heel goed deed kreeg ik van Joost en Nienke iets voor in bad lekker weer heerlijk badderen ondanks alles voelde ik mij heel gelukkig.

Kan ik weer lekker badderen Joost&Nienke

Lekker gekletst over alles en nog wat Marco kwam zeker aanbod lieverd we vergeten jou niet maar de gezelligheid deed mij heel goed iedereen praatte en ik voelde mij heel gelukkig en niet alleen dankzij deze lieve mensen om mij heen ik dank jullie stuk voor stuk om met mij hier thuis samen te zijn en Marco met liefde herdenken met toestemming staan de foto’s op mijn blog.

Dit was ook tevens de eerste dag van mijn vakantie maar er komen meer herinneringen erbij en ook daar zal Marco in voorkomen want waar ik ben is hij ook ondanks hij er niet meer bij is.

Heel fijne weekend,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *