Het was zeker een dubbel gevoel

geplaatst in: verhalen | 0

Het begon al een paar dagen terug was zo snel geïrriteerd maar wist niet waar dat gevoel vandaan kwam maar als ik beter naar mijn hart luister kon ik het wel weten. Altijd was ik al heel nerveus als mijn verjaardag in aantocht was en dan wist Marco mij altijd gerust te stellen maar waar die nervositeit vandaan komt weet ik eigenlijk niet.

Maar de schat zei dan:”droom maar wat of wie er op je verjaardag komt”,en dan was het zo weer over nu had ik dat afgelopen dinsdag en kon mijn slaap niet vatten en trok het dekentje dat ik heb laten maken over mij heen en viel uiteindelijk in slaap. Dat dekentje heb ik laten maken nadat Marco net drie maanden al overleden was en soms als ik het om mij heen sla voelt het net of ik in de armen van Marco lig.

Nu op mijn verjaardag was ik best zenuwachtig want ik kon niet even naar huis bellen om te vertellen dat ik zo verwend ben,dat mijn collega’s voor mij gezongen hebben en de knuffels die ik ontving de warmte en liefdevolle armen om mij heen te voelen.Sorry lieverd ik mis jou zo erg op mijn speciale dag daarom heb ik even het liedje geluisterd wat ik op jou uitvaart heb uitgezocht.

https://youtu.be/hcj9PPF0_V0?si=Q-D0UDewB9yzs-cV

Schat ik heb twee mooie bos bloemen gehad en chocolaatjes en van Bessie een digitale fotolijst(moet dat nog installeren) en mijn collega Ingrid(weet je wel die bij ons thuis is geweest) een good night collection lekker om mij te verwennen in bad(waar ik ontzettend veel van hou lekker badderen).Eigenlijk weet jij allang voordat ik het hier op neergezet want jij bent toch altijd aan mijn zijde en weet je wat ik wel gemist heb in de morgen dat lieve briefje dat jij altijd schreef op mijn verjaardag als ik had geweten dat jij niet mij heel oud zou worden had ik alle briefjes die jij al die jaren had geschreven bewaard maar dat heb ik niet meer.

Mijn verjaardagsdag zal altijd een mooie herinnering blijven en voortleven in mijn hart wil iedereen bedanken voor alle felicitaties die ik via Whatsapp,op mijn Facebook pagina en via mijn blog heb mogen ontvangen en natuurlijk ook van mijn collega’s die mij op het werk feliciteerde dank jullie wel😘,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *