Hightea in Noordwijk

geplaatst in: verhalen | 0

Appte Nanny of ze zin had wat af te spreken en dat vond zij ook gezellig en datum werd geprikt voor woensdag 22 februari dan gaan we Highteaen in Noordwijk kreeg de gegevens van haar door.

Ik was ruim op tijd dus reed nog even Noordwijk in om vervolgens terug te keren Nanny was net van plan uit te stappen en ik was net aan het parkeren we begroette elkaar en liep naar binnen aangemeld konden we plaats nemen in lounge restaurant we mochten zelf een tafel uit kiezen weliswaar wat gedekt was.

Daar zitten we dan nee,ik neem even de foto dat begrijpen jullie wel toch of niet. Lekker even bijgekletst over Marco,over het nu en natuurlijk over vroeger gezellig ons theepotje werd gebracht lekker een warm kopje thee.

We kregen eerst een glas met tomatensoep glas was warm dus voorzichtig nippen ervan.

Het smaakte heerlijk.

Daarna kregen we een etagere wat zat er voor lekkers op zal het even laten zien.

Ik weet het is niet heel goed maar voor een keer zondigen mag dan wel toch🤣🤣🤣.

Ik genoot er zo van even uit de sleur even in een andere omgeving en even met heel leuk en gezellig gezelschap Nanny en ik kennen elkaar al jaren hebben samen gewerkt, samen gevoetbald en samen zoveel lol beleefd.Kan natuurlijk uitblijven om te laten zien dat werkelijk alles op is gegaan.

Daarna nog even een wandeling gemaakt om al het lekkers te verbranden in de duinen zee zat een beetje te ver om te lopen maar we hebben beide genoten Nanny dank je wel was een super gezellige dag😘

Lieve Nanny ik bedank je voor deze mooi en gezellige dag hopelijk zal dit niet eerste en laatste keer zijn en maken we weer gauw een vervolg afspraak,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *