Holland isolatie service

geplaatst in: verhalen | 0

Om 7:30 kan de mannen van Mark Holland Isolatie verwachten en kreeg de melding om een parkeerplek vrij te houden nou heb ik een hele eigen oprit en kan daar twee auto op kwijt weet niet hoeveel wagens er komen maar ik ben er in ieder geval klaar voor.

Om 07:44 kwam er een wagen met aanhanger er aan zo groot had ik het niet verwacht maar toch heb niet veel parkeergelegenheden voor mijn deur en twee mannen gaan aan de slag maar hoe gaan ze hun wagen neerzetten met toestemming van het bedrijf denk mogen ze hem zo plaatsen mij is niet uitgelegd wat er precies van mij verwacht werd.

Al apparatuur is klaar gezet en nu 08:44 gaan ze uiteindelijk beginnen en volgens de man die het meest met mij sprak die vertelde omdat ik betonnen vloer heb zal het niet zo snel gebeuren maar als ik wat ruik moet ik of alle ramen open zetten of naar boven of een rondje wandelen maar benieuwd hoe lang het gaat duren en volgens persoon 1 is het lekker vochtig in de kruipruimte ik keek hem heel verbaasd aan.

Tien uur kreeg ik te horen dat ze klaar zijn en dat ik de deur open moest laten zo lang mogelijk.Het eindresultaat is hier onder te zien ik ben er blij mee nu alleen nog een paar uur laten luchten om al het vocht eruit laten gaan.

De gang schoongemaakt van alle voetstappen die daar waren gezet door beide mannen,zal morgen dan het verschil merken want staat de voordeur nog open maar misschien komt er nog een blog over wie weet,

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *