Homescapes 12

geplaatst in: verhalen | 0

Heb ik al verteld dat ik bij sommige levels heel snel er door heen walst en dit keer hebben een soort van rad van fortuin maar dan moet je wel een level klaar spellen,om je eerste draai te kunnen krijgen heb je één punt nodig en het loopt dan op tot negen of meer vaak red ik het niet altijd want het is maar voor twee dagen.

Hier moest ik drie levels gewonnen hebben en dan gaat Austin aan het rad draaien en ik druk op de stopknop en dan kan een geld bedrag winnen en daar kan je een kleurbad,raketten en vliegtuigjes kopen of als je geen levens heb ook levens die kosten 900 coins.

Hier heb mijn balkje vol en nu kijken wat ik kan winnen.

Hier zie je alle prijzen en in de rechthoek zie je dat een andere speler een geld bedrag gewonnen heeft nou laat het rad maar draaien, ook benieuwd wat ik gewonnen heb.

Als je het spel niet kent denk wat vervelend voor haar ze heeft drie hamers maar ik ben blij met deze prijs deze hamer die heeft meer kracht vermogen zodra je hier een klapt geeft vallen de naast liggende objecten ook weg.

Ook krijg je brieven deze is van een eigenaar van alle platen voor mijn nieuwe jukebox dus kijken wat ik later er van ontvangt voor het draaien van zijn muziek. Ga weer lekker verder spelen.

Ontvang 200 munten

En ja ik vind het een leuk spel dat mij veel ontspanning geef 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *