Homescapes 21

geplaatst in: verhalen | 0

Goedemorgen lieve lezers,

Nou ik ben al aardig ver met homescapes ik nader level 3000 en dan maar zien wat ik daarvoor moet,maar eerst zal ik vertellen wat voor nieuwe ontwikkeling er aan het spel is toegevoegd.

Broodrooster

We kregen de broodrooster erbij dan moet je zoals hierboven de kleuren combineren en dan is je geroosterd brood klaar maar soms zijn obstakels die je moet verwijderen het is nog net niet dat mijn tong uit mijn mondhoek hangt omdat het niet altijd lukt. Maar ze moeten steeds wat verzinnen zodat het spel wel in trek blijft bij de speler. De mini games zijn er nog steeds maar die worden zo makkelijk dat je heel snel je ⭐️ heb verdiend.

Ingepakte koekjes

Dit was nummer twee je had al koekjes in het spel maar die kon je verschuiven als je een kleur nodig heb maar deze niet eerst moet je de strik verwijderen dus eigenlijk als het ware uitpakken dan moet nog een keer kleuren combineren en dan spat er drie koekjes over het veld en die moet alle drie apart verwijderen dus bij deze stapel koekje gebruik drie keer een aanval(hoe noem je zoiets).

Bolletjes wol

Nummer drie bolletje wol eerst dacht ik dat ik het pad vrij moest maken zodat in zijn wollen mand kon maar dat was het niet de kleuren combinatie moet de wol zeg maar aan raken en dan verplaatst hij zich nou is een bolletje wol makkelijk maar er komen er steeds meer bollen bij de meeste bollen waren vijf stuks en ze liggen echt helemaal verspreid over het speelveld dus je moet echt goed kijken want je mag maar een paar slagen doen en voor je het weet is een leven voorbij.

Telefoons

Tja,het kon er niet uitblijven het de telefoon als die rinkelt dan moet je wel de juiste combinatie ernaast hebben liggen anders kan je het niet verwijderen twintig ☎️ is het meest en moeilijkst wat ik heb gekregen zal er in de loop van de tijd wel meer worden.

Maar ondanks het zo moeilijk wordt blijf ik het nog trouw spelen zelf in mijn pauze op mijn werk heerlijk ontspannend werkt het. Op naar level 3000 ik hou jullie op de hoogte mocht er iemand het ook spelen en een team zoeken de mijne is zo goed als leeg.

We leven alweer op de donderdag in de tweede week van het nieuwe jaar,Blijf thuis en doe geen domme dingen anders zitten we nog langer in Lockdown.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *