Hond in de pot

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb zo mijn best gedaan om wat eerder van mijn werk te vertrekken en dat is mij aardig gelukt rond twaalf uur heeft kleuter de building verlaten en niet voor ik krentenbollen heb gescoord want ik ga namelijk naar de Vlietland en ons vrienden Tineke en Dennis waren er vandaag. Altijd blij om goede en lieve vrienden te zien en natuurlijk mijn lieve viervoeter Amy.

Tineke wist dat ik vroeg zou komen en Marco vertelde al ze zijn weer verbannen tot het honden gedeelte maar dat boeide ons vandaag niet zoveel want het zonnetje schijn fantastisch en we zitten in goed gezelschap. De krentenbollen gooide ik van een afstand tegen Marco zijn rug aan en hij was verrast mij te zien.

Eerst wat gegeten en gedronken en daarna heerlijk aan het dompelen geweest het water was koud maar het koelde heerlijk af doordat ik hun al heel lang niet gezien had bleef ik redelijk lang wakker normaal ben ik moe dat ik gelijk een dutje doe.

Na een geven moment lag ik in de schaduw en dan overwint mijn slaap en ik heb denk een uur of anderhalf geslapen opgewekt stond ik op Marco,Dennis en Tineke waren in het water met Amy. Had wat gedronken en tuc met kruidenkaas gegeten toen ik Marco aan zag komen lopen. Zelf daarna ook het water ingelopen om wat af te koelen het was een dag lekker lang afkoelen en dan het zonnetje in.

Had al paar foto’s van Amy gemaakt het een schatje.

Rond een uurtje of vier kwam er een vrouw waar we ook contact mee hebben met een emaille grijze pan die ze voor Marco had met deksel en zij wilde een emaille grijze vergiet voor haar rijststomer met deksel en dat hebben we ergens in de garage liggen die moeten we even zoeken voor haar.

Ik deed Amy even in die pan maar vergat er een foto van te maken dus heb het nog een keer gedaan en zeg nu zelf is het geen schatje.Kijk hier onder

Ze moest wel even stil zitten en ik vind ze heel mooi geworden al zeg ik het zelf. Had de restjes opgewarmd en heerlijk met zijn vier gegeten het zonnetje ging toen onder Dennis en Tineke vertrokken om negen uur die waren er al vroeg en toen kwamen er een ander stel bij Menno en Daan en ons masseur Jan en rond tien uur waren wij ingepakt van het veld weg gelopen half elf waren we thuis.

Nog na zitten kletsen en ik nog even twaalf minuten met de Hula hoop gedaan en hop ons bed opgezocht morgen even langs Specsavers en het schadeherstel bedrijf in Woerden.

Welterusten voor vandaag,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *