i Saama of jaama nanga subba

geplaatst in: verhalen | 3

Lekker rustig ontwaken en ons gewassen om te ontbijten Marco loopt eerder want ik ben nog bezig. We zitten lekker dichtbij de ingang en ineens zegt Marco:”kom Esther we moeten verhuizen”. Nog niet helemaal bij mij positieve loop ik waar hij zijn spullen neerzet. Omkijkend zie ik een man eraan komen die normaal altijd aan dat tafeltje zit nu is het niet zo dat ieder zijn eigen tafel heeft maar het was gewoon grappig om te zien hoe hij zelf reageerde.

mijn broodje in de rooster en dan maar wachten.Ze hebben wel lekkere cakes aan het ontbijt. Bananencake,vanillecake en vandaag carrot cake.

Lekker weer bij Ali Baba liggen en helemaal tot rust komen heerlijk is dat zeg.Ik ken deze vogels niet maar ik denk dat het kraaien zijn.

Onderweg op het strand nog met een stel uit Nederland lopen praten Stella en Marcel.Deze op het strand gezien.

En van boss lady hebben we een bord met eten gekregen.Dit is onze vriend Ali Baba Hij heeft alleen een shirt aan van onze tegen party maar we zien het door de vingers.

In het hotel aangekomen zitten we lekker buiten in sigaretje te roken zien we dit in de verte.

Nou lekker douchen dan via onze sluipweg naar de strip toe lopen. Waar gaan we eten vandaag? Overal wordt je aangesproken en vandaag is het hier dus.We kijken in het menu wat gaan we drinken het is best fris in de avond en hier zie ik chocomelk staan die iets goedkoper is dan het andere restaurant dus ik weet het al Marco nog niet.Zie hem denken 🤣🤣🤣. Later komt de serveerster weer terug en dan zijn we er beide uit wat we willen eten.Marco heeft gegrilde kip en ik heb steak genomen. Je heb veel muziekanten die voor je neus spelen en als je alleen al lach of met de muziek mee beweegt blijven ze bij je staan en dan verwachten ze geld.Onze avond sluiten we gewoonlijk af in stars en wie komen we tegen Mario waar we vorig jaar samen mee gezeten hebben in Bamboo Garden we kletsen wat hij is daar om iets te eten en wij om wat te dansen andere gasten uit ons hotel die eten daar ook. Zij hebben soep besteld en ik mocht een foto maken van hun bordje soep.Na het dansen gaan we terug naar ons hotel en voor nu lekker slapen. Weltrusten💤💤

3 reacties

  1. rietepietz

    Dat ziet er uit als een relaxte vakantie. Wat een bijzonder soepbord, nooit eerder gezien in dit model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *