In het nieuw

geplaatst in: verhalen | 2

We zagen al berichten binnen komen dat we nieuwe outfits kregen en vandaag mocht ik de mijn eindelijk aan.

Dit is de oude outfit en die zaten best lekker maar bij de bakkerij kreeg je wel heel snel dat de mouwen snel vies werden en ze waren in de zomer wel heel warm.

Mooi in een tas verpakt met mijn naam erop en een brief voor ontvangst kon ik mijn outfit bewonderen en voelen hoe het zat.

Drie dames jackets en drie sloven en drie hoedjes rijker kon ik mijn werkdag beginnen.

Zelfs een nieuw naambadge gekregen hopelijk raak ik hem nooit kwijt.

Nou hier even showen hoe die staat en ik moet zeggen ze zitten heerlijk lekker luchtig en de sloof heeft lange banden dus ik bind het voorop want ik krijg er aan de achterkant geen strik in. Ben blij dat ik mijn haar lekker kort geknipt heb zodoende kan mijn hoedje er helemaal over heen.

En in de sloof zit een zak en wel heel handig en groot dus alles past erin. Nu wassen we onze eigen outfit met wasmiddel die we erbij hebben gekregen en de verantwoordelijkheid ligt bij jezelf om je werkkleding altijd bij je te hebben en ook dat het schoon is.

Wens iedereen een fijne dinsdag 😘

https://www.animaties.com/data/media/105/vrouw-bewegende-animatie-0084.gif

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *