In het verleden

geplaatst in: verhalen | 0

Als je de titel ziet staan denk waar wil Esther naar toe met in het verleden nou dat ga ik je haarfijn uitleggen.

Mijn vader was vroeger postbode weet niet of je ze nu nog zo noemt maar toch,hij stond heel vroeg op om de post uit te sorteren en volgens mij deden ze dat met de hand,nu zijn hun vervangen door machines.

Maar als hij post had waarbij mensen niet thuis waren,of er getekend voor moesten worden dan ging dat pakket,die aangetekende brief naar het postkantoor. Deed hij een afhaalbrief in de brievenbus en daarmee kon je post mee ophalen. Daar kon je ook contact geld waar je ook een papier voor moest invullen.

Nu waren we bij de Lidl in Woerden en zag ik deze grote kast staan met lockers en ik las verzenden,retourneren en ophalen. Weet niet exact hoe het werk maar denk dat je een code krijg waar je,je post kan ophalen.

Mensen worden vervangen door apparaten er komt geen medewerker mee aan te pas dit is onze moderne tijd veel banken sluiten hun deuren en zijn vervangen door pinautomaten daar kan je dag en nacht je geld uit de muur halen.

Anno 2022 zie je steeds meer veranderen straks kan je alleen alles online bestellen dan zijn er geen mensen meer nodig. Ik zelf bestel alleen online de gazeuse flessen voor mijn man omdat je dan een hele hoeveelheid kan bestellen en ik het zelf niet meer hoef te tillen.

We rollen er allemaal in ook al wil je niet vind het altijd fijn als ik kleren koop om het te passen en aan te raken en net als boodschappen doen ik moet kunnen kiezen vooral van datums die in een koeling liggen voor mij blijf ik dat nog steeds doen.

Was het in het verleden veel beter denk het niet overvallen op banken is nu veranderd in plofkraken want dat lees je minstens één in de week,twee weken en dat gaat in principe nog harder en wreder er aan toe. Geen rekening houdend met de mensen die boven zo’n pinautomaat wonen nee konden we sommige dingen maar terugdraaien want het gaat mij iets te snel,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *