Inbouw koelkast geleverd

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag rond tien uur bellen om de exacte tijd te horen hoe laat ze komen om de koelkast te installeren hopelijk kunnen ze al het oude spul meenemen ga het proberen te vragen.

Ik ben nooit goed in wachten daarom heb ik mijn tijd even goed besteed Marco had altijd een mand onder de tafel staan wat onbelangrijk dingen in stonden maar ook een heleboel dingen die hij heel belangrijk vond vooral plastic zakken en aanstekers je kan er nooit genoeg van hebben🤣🤣🤣.

Die heb ik nu opgeruimd en alles weggegooid behalve de vele aanstekers kijk we hebben er genoeg.

De voorraadkast is ook weer op orde kan nu alles overzien veel dingen weg gedaan.

Marco kan trots op mij zijn zoveel al verzet en heel tevreden ermee mijn eigen weg vinden is wat ik alleen wil doen en alles eigen maken.Zij zijn buiten even de binnenkant schoongemaakt en de deur moest om gezet worden.

En straks genieten van mijn nieuwe koelkast die er nu ingebouwd wordt.Als ze klaar zijn meteen inrichten zoals ik het wil de deur gaat wat stroef misschien komt het wel goed.

Als de deur te lang open staat gaat er een piep af en hij sluit van zelf het laatste stuk ik ben echt happy en onze koelkast was al heel oud maar met de nieuwe snufjes van nu ben blij met mijn nieuwe koelkast gelijk ingedeeld nu is de keuken dan echt af.Op naar het volgende project,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *