Jysk

geplaatst in: verhalen | 0

Omdat we onze oude tuinset hebben weggegooid wilde we een nieuwe kopen en vaak worden de showmodellen voor een prikkie verkocht eerst in Woerden geweest het tuincentrum de bosrand die hadden er nog twee staan en voor die prijzen wilde we het niet ze waren heel mooi zaten ook heerlijk maar we deden het niet.

Het was wel weer mooi versierd voor de kerstdagen en dat vind ik wel wat hebben dus ik moest even snel foto’s maken.

Al die bewegende rendieren,kerstmannen geven wel een hele mooie sfeer.

We hadden nog even bij de koopjes hoek gekeken zag leuke pantoffels die waren afgeprijsd en de mijne raken versleten dus heb deze gekocht.

Hopelijk zitten ze net zo heerlijk als mijn oude.

Bij Jysk hebben we een tuinset gezien en ik vind hem echt modern strak en dan kan ik wat kleine gekleurde kussen erbij plaatsen als ik wil.

Salontafel kan versteld worden tot eettafel dat is ook heel handig maar we moeten niet vergeten hem met de winter binnen te zetten want hij kan niet echt tegen vrieskou maar daarvoor moeten we de garage leeg halen.

Ook hebben we een logeerbed gekocht mocht mijn Bessie een keer willen logeren is dat straks ook mogelijk alleen ook daar moet ik mijn coca cola kamer even voor opruimen want hun leveren hem pas in december dus ik heb even tijd maar niet te lang over treuzelen maar dat komt wel goed ik ga daar de komende weken mee aan de slag,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *