Kamer twee opgeruimd

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had een hele kamer vol met mijn kleding en daar zat toch wel veel herinneringen aan kleding die ik samen heb gekocht en ook geregeld gedragen maar die ik nu in mijn alleen zijn niet meer prettig voelt zitten heb ik uiteindelijk met wat traantjes weg gedaan.

Ga daar weer mijn coca cola kamer proberen van te maken als het mij lukt dat is toch wel eigenlijk mijn dingetje maar dat zal ook niet zonder slag en stoot gaan maar alles op zijn tijd en gelukkig heb ik er genoeg tijd voor.

Wil er wat boekenkasten in plaatsen zodat ik er alles in kan uitstallen mocht het zover zijn zal ik het hier ook gaan tonen.De logeerkamer gereed maken want mijn Bessie en zoon komen als zij vakantie heeft logeren en hopen op mooi weer kunnen lekker in de tuin zitten.

Zit al te plannen wat gaan we samen doen maar misschien ga ik hun verrassen maar daar kan ik niet hier over uitweiden want zij leest ook al mijn blogs mocht iemand een leuk idee hebben kunnen jullie het op mijn blog reageren.Kijken of ik nog van de week langs de milieustraat kan om wat spullen weg te brengen. Er staat toch nog genoeg spul die ik weg kan doen dus ik kijk wel weer wanneer ik daar weer mee bezig hou,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *