Kerstboom optuigen

geplaatst in: verhalen | 0
Dit hoort eigenlijk bij kerstboom gekocht.

Na twee dagen de boom te laten uitzakken hebben we ook de takken een beetje naar beneden gedrukt en elke dag moest ik het water bijvullen hij neemt wel veel water op.

Alle dennennaalden weggezogen want in de eerste twee dagen viel er best veel eruit en de kerstboom staat er best mooi bij vind.Het voor het in mijn leven dat ik een echt kerstboom in huis hebben,altijd een kunstboom gehad ook bij mijn ouders thuis en toen op mezelf woonde ook een kunstboom gehad.Maar zo’n grote en een echte heb ik nooit gezien of gehad.

Om wat gewicht in de takken te hebben.

We begonnen eerst met de verlichting vier slingers met lampjes erin dat was mij een werk maar het is toch gelukt.

End daarna de slingers erin mooie zilveren met aanwijzingen van mijn schat je kan daar nog wat doen of die kan ergens anders hangen Marco die kijkt van afstand want ik wilde het zelf doen.

Marco kon het niet laten om iets te veranderen.

Bovenin werden al wat gehangen nou moet ik eerlijk vertellen deze kerstspullen zijn nog van Marco zijn moeder en hij is er zo zuinig op dus iedere keer zei hij:”Doe nou voorzichtig niet te veel trekken aan de takken”.

Hier even van alle dozen met kerststallen, kerstvogels,kersttrompetten,kerstklokken, kersteikels,kerstinstrumenten,kerstpegels het is gewoon te veel om op te noemen.

Sommige zijn echt heel erg oud zag drie dozen dat het met de mond geblazen en die heb ik een beetje dichter bij de stam geplaatst maar hij is nu eindelijk af het is echt een werk,wacht maar met de boom af tuigen zal net zo lang worden maar ben zo blij en gelukkig ermee.

De boom is nu af.

Heb het nu ook op TikTok en Instagram geplaatst.

https://vm.tiktok.com/ZMFq8auGs/

Nu alleen genieten en de kerstboom dagelijks aan,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *