Kerstdagen

geplaatst in: verhalen | 0

Gisterenochtend lekker uitgeslapen wat mij tegenwoordig aardig lukt tot 10uur. Waterkoker,Senseo en oven aangezet en heerlijk genieten van mijn vrije dag. Tijdens het wachten kijk ik in de tuin en zie een paar mussen zitten en volgens wachtte ze tot ik wat vogelvoer ging strooien dus ik dacht waarom niet meteen voor hun is het ook een beetje kerst.

Toen ik de deur open deed vlogen ze weg ben dat nu eenmaal gewend dat ze nooit op mij zitten te wachten maar strooide het neer en ging weer naar binnen onderhand was het water gekookt dus ik maakte koffie en thee.

Maar ondertussen hield de musjes in de gaten ze bleven lekker zitten in de boom dat is vreemd dacht ik waarom normaal als ik naar binnen ga stormen ze op het voer af maar nu nietToen zag ik waarom sorry onder mijn lezers maar ik hou meer van vogels dan van katten.

Dit tegenvriendje van mij moest ik echt verjagen,nogmaals mijn excuses hier voor maar der is geen plek voor hem/haar in mijn tuinToen hij/zij er uit was toen kwamen mijn vriendjes eten.Hun lekker gegeten en wij ook.Ik stuur ook nog gewoon kerstkaarten of was het nu winter of is het feestkaarten ik weet het niet meer ik raak door alle verandering in NL echt in de war hoe alles tegenwoordig mag heten.

Ik blijf gewoon trouw aan die oude traditie kerstkaarten hoor.Mijn eerste kerstdag was super top lekker gegourmet en een leuke film gekeken op naar de tweede kerstdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *