Kiespijn

geplaatst in: verhalen | 0

Heb je al zoveel aan je hoofd begin ik kiespijn te krijgen kan woensdag langs komen maar dan komt de HA langs en wil Marco niet alleen laten dan maar donderdagochtend er naar toe. Om half elf reed ik weg Marco had zijn medicatie al rond acht uur gekregen en bleef liggen tot ik thuis zou komen.

Nog snel één zak in gepakt met zijn kostuums die ik weg kon doen ik denk dat Marco wel dertig kostuums had,had hij wel nodig voor zijn werk wat hij deed in het verleden. Marco was consulent en ook een bedrijf voor opleidingen(communicatie training en bedrijfsadviezen) vijftien jaar geleden mee gestopt maar hij was wel iemand die iedereen wel wilde helpen met advies.

Maar nu we weten dat hij niet zolang heeft doe ik alvast zijn kast opruimen weliswaar met zijn toestemming hoor hij vind het ook zoals ik eerder het vermeldde beter om de kast met mijn kleding in te ruimen. Maar om half twaalf een afspraak bij de tandarts en ik was ruim op tijd kwart over elf er waren hevige rukwinden onderweg hopelijk ben ik snel klaar.

Zoveel etages noteer of maak foto’s waar ik sta anders is het zoeken geblazen en ik weet niet wat er gedaan wordt straks nog wat foto’s maken ben er al heel lang niet geweest.

Mocht meteen binnenkomen en er werd een foto gemaakt daar kwam naar voren een ontsteking nu kunnen we volgens zeggen een wortelkanaal behandeling of de kies eruit en voor het laatste heb ik gekozen drie verdovingen en daarna byebye kies wilde hem wel meenemen.

Klaar een gaasje in het gat moest mijn tanden op elkaar houden gelukkig ik rij alleen kan ik wel roken met veel pijn en moeite de verdoving is nog lang niet uit gewerkt. Toen terug in Bodegraven was meteen de medicijnen van Marco opgehaald en wat boodschappen gedaan auto weer op de lader door die rukwinden was ik 44%batterij kwijt maar iedereen is nog op zijn werk gelukkig.

Marco werd pas wakker toen ik de deur opende gelijk zijn medicijnen gegeven en wat te eten vla met frambozen vind hij op dit moment lekker. Maar elke dag wordt het een stukje minder praten deden we vaak nu moet hij steeds even adem happen en vaker houdt hij van ijswater dus heb nu standaard een fles half gevuld in de vriezer liggen.

Marco ging nog wat tukken en ik ben ook in slaap gevallen op de bank was even lekker maar wat gaan we eten ik heb nog erwtensoep en hutspot Marco vind het niet zo lekker als wat Tineke heeft gemaakt heb echt mijn best gedaan en het zo gedaan als Tineke het zei.

Dan neemt hij de erwtensoep en ik de hutspot ik vind hem heerlijk morgen doe ik de draadjesvlees erbij maar voor nu kijken we tv en bespreken hoe nu verder. Van de week is mijn zoon jarig even een blog voor hem schrijven.

Fijne avond,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *