Komkommer maki

geplaatst in: verhalen | 1

Wat kan na drie sushi geproefd te hebben wat heeft mij eigenlijk tegen gehouden is het rauwe vis wat er soms in zit. Rijst en groenten ben ik vanuit huize gewend dus dat zal het nooit geweest kunnen zijn. Of was ik een botte boer/in wat die niet kent, eet hij/zij niet. Waarom nu wel,misschien omdat ik weet als ik het niet lekker vind eet Marco het wel op, want eten weggooien vind ik zonde.

Maar ik ga voor veilig rijst met komkommer in algenblad,nou ik zat te twijfel of ik avocado ook zo meenemen denk dat ik die een andere keer neem dat weet ik wel heel zeker. Heb ooit een keer een hap genomen van Tanja’s avocado wat ik overigens ook nooit gegeten had wel gezien dat wat collega’s en mij moeder het aten dat zag er smakelijk uit. Maar er zelf nooit aan gewaagd toch misschien eens vragen of ik van een collega dat mag proeven op brood.

Maar ook deze is per zes stuks en omdat ik al eerder dat algenblad gehad had,wist ik wat ik kon verwachten vond het lekker en verfrissend.

Ik begin meer en meer van sushi te genieten de eerste sushi had ik op de Vlietlanden gegeten en iedereen keek verbaasd dat ik zei:”heb het nooit eerder gegeten”. Wat wel vreemd is mijn kinderen aten het heel vaak met mijn broer en zus.

Maar des te meer ik probeer in mijn leven, hoe meer ik er van geniet. Geniet van jullie zaterdag,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *