Kraan vervangen

geplaatst in: verhalen | 0

Aan komt wel eens vervanging en dat gebeurde ook bij de kraan bij de wasbak in de keuken hij druppelde wel eens na maar dat was nog niet zo irritant maar na een paar maanden werd het niet een druppel maar meerdere druppels achter elkaar. Toen was Edwin hier die keek er naar en deed wat met de grepen misschien sloot hij niet meer goed af na dertig jaar.

Twee dagen toen was het gedruppel erger en je had een kraandop die hield heel veel water tegen dus die had ik er afgedraaid zodat het laatste water er nog uit spoot en dan wel letterlijk eruit spoot ook dat help niet dus met wat navraag gedaan bij vrienden en mijn broer wat voor kraan kan ik het beste nemen de kraan die ik had kon niet draaien.

Deze hebben Dennis en Tineke

En die vond ik wel handig kan je het tuitje eruit trekken zodat je rondom de bak schoon kan maken even nagevraagd waar zij dit gekocht hadden Ikea gelijk besteld wist niet dat zij ook bezorgde eigenlijk moest ik het wel weten tegenwoordig kan je alles online bestelling en in no-time had ik het thuis nu Edwin vragen of hij mij kon helpen.

Dat kon wat een lieverd op zijn vrije (Storingsweekend) kwam hij hier aan in alle jaren dat ik hier woon ken ik geen foto vinden van hoe hij er bij stond.Maar wel toen hij er vanaf was dus doe ik het daar maar mee.

En het gat was wat aan de kleine kant die moest even vergroot worden en daar had Edwin een handig apparaat voor een soort piramide alleen dan rond die zette hij in het groot hij was en daarna tolde hij het door tot de ware grote die hij nodig had.

Toen alles weer monteren wat ben ik blij geen gespetter meer en mijn nieuwe kraan zit erop zo blij ermee dankjewel Edwin voor het installeren je bent een schat,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *