Laadpaal

geplaatst in: verhalen | 0

Zaterdagochtend eerst de spullen bij de garagedeur weghalen,want die kennis komt deze installeren en dan moet beide auto op de parkeerplaats gezet worden,maar ik ga wel onze lekkerbekken halen benieuwd of er plek is voor de kraam.

Vrijdag was er een harde regenbui,hopelijk is het Zaterdag droog weer anders moet het Vlietland zeil gespannen worden zodat hij droog kan werken. Nadat dat gebeurd is moeten we op onze netwerkbeheerder Stedin wachten om er een drie fase kan installeren dat gebeurd pas in week twaalf maar het laden kan wel alleen gaat het langer duren dan met die drie fase.

Om negen uur komt hij ben benieuwd hoe lang hij er aan bezig is maar ik ga er foto’s van plaatsen en die zijn dan op mijn Facebook pagina te zien: https://www.facebook.com/Mijnstory/

In de avond misschien Maja en Sjaak komen dan langs haal ik wat lekkers in huis. Nu over het plafon naar de garage lukte niet dan door de kruipruimte maar dan moeten er wel stenen weggehaald worden want het staat mooier onder de grond.

Deze kennis was buiten bezig hij haalde de stenen eruit het draad door het zand en ik was bezig om alles weer terug te plaatsen was wel leuk werk om te doen tot ik met de hamer een paar keer op mijn wijsvinger ramde toen was niet meer leuk. Rond half vijf gingen we testen k#t het wilt niet laden de buren hadden hun Tesla er op aan gezet ook niet,ik bij hun daar deed hun laadpaal het wel op mijn auto dus er was iets met de laadpaal maar wat.

Om een uurtje of vijf kwam Maja en Sjaak toen hebben we een ritje gemaakt door Bodegraven en toen belde Marco die kennis kwam weer langs want hij had het handleiding mee naar huis genomen om het nog rustig door te lezen en zag waar het knelpunt zat. Een dun wit kabeltje moest nog aangesloten worden en toen getest en ja hoor hij werkt Marco had de buren ook aangegeven dat we nu toch kunnen laden wij blij,hij blij en de buren ook.

Nu kan ik thuis gewoon laden en via de app instellen van hoe laat ik hem wil plannen en ik kan nu ook als hij aan de laadpaal zit hem alvast klimatiseren dan ga ik lekker een voor verwarmde auto in wat een luxe of zoals ik zei chic en niemand wist wat het betekende. Maar dank je wel lieve kennis voor het installeren van onze laadpaal.

Nog even met Maja langs de snackbar wat te eten gehaald later nog door weer en wind met Sjaak gelopen het was voor vanzelf sprekend super gezellig Maja,

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *