Laatste vakantiedag (Zondag).

geplaatst in: verhalen | 0

Nu is het toch zover vandaag nog de hele dag genieten,Maandag moet ik weer werken. Heb een super mooie vakantie genoten met heel veel zon,één dag regen gehad maar dan ook zo genoten. Voor vele misschien eentonig dat het alleen over de Vlietland ging,maar voor mij dagen van wat ga ik allemaal doen en hoe ik hem zelf kon invullen.

Ik moet wel alvast mijn tas inpakken voor maandag mijn werkkleding mijn broodje klaar maken,weet niet of ik op tijd thuis kom en mijn drinken doen,ja doe dat altijd van tevoren zodat ik niks vergeet dat zit zo in mijn systeem wekkers weer aangezet kan iets later opstaan hoef niet zo vroeg te beginnen maar moet wel rekening houden met een parkeerplaats zoeken.

Maar nu gaan we ons alleen richten op mijn laatste vakantiedag en verder niks. We hebben ons laatste ontbijt met z’n drieën en het is simpel met beleg dat we meegenomen hebben,Maja had harde bollen mee en de tafel werd gedekt maar ben mijn zwemschoenen vergeten in de auto die haal ik dan even op.

Daarna zijn we samen gaan zwemmen het water is mooi helder en in het midden is het wel koud,maar om af te koelen…ontzettend lekker met Marco zwem ik rustiger en dan ben ik niet erg uitgeput en Dennis was ook meegegaan hij keek even of er bij het riet gestaan kan worden voor ik moe ben en of er geen stenen liggen.

Voor we aan de pannenkoeken beginnen op het gasstel van Tilly heb we nog twee keer gezwommen nu één keer met Maja erbij en de ander alleen met Marco en ik geniet er zo van samen met manlief dat doen vind het ook fijn met hem in mijn buurt.

Eigenlijk is het op de Vlietland zo mooi hier een aantal foto’s vanaf het naaktstrand naar het textielstrand.

Er was een jonge fuut gevonden die zijn ouders kwijt was en een stel ooit gewerkt bij een opvang voor verdwaalde,gewonden dieren die brachten hem weg ik mocht er wel wat foto’s van nemen had ze zoveel gevraagd zij hadden twintig jaar daar gewerkt en nu met pensioen maar hebben nog gelukkig veel connecties daar meteen aankleden en wegwezen.

Maar nu is het tijd om naar huis te gaan het is al acht uur en ons laatste broodje hadden we nog wel gegeten,twee broodjes gedeeld met Daan en Menno en nu lekker thuis,auto geladen,spullen opgeruimd en nog even nageklets.

Zes keer gezwommen een hele prestatie en ik maar Marco vooral trots op mij ook met golfjes die boten maken schat dank je wel dat je zoveel geduld met mij heb,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *