Lang niet gezien

geplaatst in: verhalen | 1

Ik denk dat ik een jaar geleden Nicky een app gestuurd had om een keer af te spreken maar door die corona konden we geen af spraak maken maar ze zeggen wel eens wat er in het vat zit verzuurd niet dus er komt wel een keer dat we elkaar zullen gaan zien.

Met Nicky heb ik in Osdorp een hele leuke tijd gehad de geboorte van haar zoon Joey en ik ben gek met kinderen dus daar had ik veel aandacht voor en ze zeggen het hè dat zijn de klanten van de toekomst ook met hun nichtje Sharona was ik altijd mee bezig.

Toen ze ons geen verlaten vond ik het best moeilijk maar gelukkig woonde en werkte haar moeder in onze winkel dus we hadden nog geregeld contact en een keer werd ik aan Nicky uitgeleend bij het filiaal op het Museumplein ook daar was het weer vanouds.

Maar gelukkig heb iedereen een mobieltje dus via de app hielden we contact want we hadden nog een planning om af te spreken en dat is uiteindelijk ervan gekomen.

Afgelopen donderdag 3 juni zouden we eerst op een terrasje in Osdorp afspreken maar de weerberichten gaven aan de het waarschijnlijk ging regen en met deze corona kon je nog niet binnen zitten bij terrasjes dus ik ga naar haar toe.

Wat een crime zeg Esther en een navigatiesysteem toets ik een verkeerd adres in zat ik bijna thuis maar na wat wijzigen op mijn navigatiesysteem doorgevoerd te hebben is het mij gelukt.

Toen ik er aankwam was haar jongste zoontje Sen thuis maar die moest eerst de kat uit de boom kijken hij zal wel gedacht hebben wie is die gekke vrouw. Over de app had ik aangeven om een uitsmijter te willen eten en dat werd mij heerlijk voorgeschoteld ik heb er heerlijk van gesmuld.

Het was eigenlijk super weer dus we hebben heerlijk in de tuin gezeten en heel wat afgekletst het was echt een gezellig uitje bij Nicky thuis ondertussen was haar man thuis gekomen en ook haar oudste zoon wat vliegt de tijd zeg Joey al zeven jaar en Sen alweer drie tja,dan merk je dat jezelf ook oud wordt.

De tijd vloog ook zo voorbij zeg tussendoor nog een ijsje aangeboden gekregen ik ben goed verwend.

Rond een uurtje of vier stapte ik op en gelukkig ligt Hoofddorp en Bodegraven niet heel ver uit elkaar was even bang voor files maar dat viel reuze mee.

Nicky bedankt voor de gastvrijheid en de gezelligheid en we hebben afgesproken dat het voor herhaling vatbaar is om af te spreken wie weet met wat collega’s erbij.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *