Leidschendam of Utrecht

geplaatst in: verhalen | 0

Ik zit in dubio ga ik naar de Mall in Leidschendam of naar de IKEA in Utrecht beide vind ik hartstikke leuk maar waarom de twijfel nou in de IKEA wil ik wat ideeën op doen om te kijken hoe ik dingen in huis ga en wil veranderen en de Mall daar kan ik kijken naar een andere winterjas misschien in de sale en je kan daar ook lekker nog wat eten en drinken en ik dacht misschien nog een leuke film te pakken.

Maar ik ga eerst lekker een goede nachtrust pakken dan zie in de morgen wel wat ik ga doen en wat ik ook nog wilde is een keer weer naar de Vlietland te gaan om de eerste gewenning te doen is toch best weer een hele grote stap wat ik ga nemen straks in de zomer.Mooie tijd om op te staan half zeven lekker een kop thee en een broodje rosbief genomen straks even douchen dan ga ik eerst naar la Place en dan naar de Vlietland en dan door naar Leidschendam de Mall.

Ik reed rond half tien weg uit huis omdat ik had opgezocht dat la Place om tien uur open ging en toen ik op de parkeerplaats was duurde het nog een minuut toen de deur open ging en ik was verbaasd dat er zoveel mensen daar naar binnen gingen en ik sloot mijn aan achter in de rij nam een baguette met beenham en een gingerbread latte en die liet ik een beker van la Place plaatsen maar toen ik mijn bon na keek zag ik dat zij het niet hadden berekend maar ik wilde nog een drankje meenemen naar de Vlietland dus in de wc had ik die beker even omgespoeld en liep terug naar de kassa nam nu een warme chocomelk met marshmallows erop en had de dame gezegd de beker moet wel nog afgerekend worden.

Daarna ging ik naar de Vlietland en daar heb ik een filmpje gemaakt maar voor ik op de plek was waar wij altijd lagen moest ik door een heel pad van blubber en modder gelukkig had ik schoenen aan die waterdicht waren maar mijn broek die was nat van onder en zat onder de modder maar ik voelde mij echt super gelukkig op deze plek was wel emotioneel om mijn verhaal te doen op TikTok ik zal hier proberen de link neer te zetten zou dat jullie het kunnen zien. https://vm.tiktok.com/ZIJnumro8/

Na nog met iemand op het pad gekletst te hebben ben ik richting Leidschendam gereden daar stond ik ook in de file om te kunnen parkeren in de parkeergarage te komen en toen ik mijn auto geparkeerd had liep ik gelijk naar de Action waar ik even spulletjes ging halen wat ik nodig had. Schuursponsjes,plantenbak,waterbolletjes voor mijn planten,een map voor mijn administratie.Waxinelichtjes klein en groot en twee bakjes om ze erin te zetten,ik koop daar ook mijn sokken en ondergoed en had ook toiletpapier mee die deed ik gelijk in mijn auto en toen nam ik een bubbel tea en toen ben ik heerlijk even een peukje gaan roken buiten en wat foto’s genomen van de restaurant buiten en daarna gewinkeld bij de Etos drie duimbracen gehaald en bij de c&a twee spijkerbroeken en even naar de elektrische auto’s gaan kijken best benieuwd welke er nu bij komen en wat vragen gaan stellen net of ik een nieuwe auto wil gaan kopen echt niet de mijne rijd echt heerlijk. Rond vier uur was ik weg gegaan en rond vijf uur was ik thuis auto op de lader en lekker bijtijds naar mijn bed gegaan morgen moet ik weer werken.

Ik heb zo genoten van mijn dagje weg straks als het weer beter wordt ik bedoel droger blijft wil ik vaker lekker struinen in winkelcentrums en of ik het nou alleen doe of met iemand dat maakt mij niet uit maar ik ga weer vaker op pad heb ik mezelf beloofd nou mensen welterusten en morgen weer gezond weer op,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *