Lekker een vrije vrijdag

geplaatst in: verhalen | 0

Gisteren lekker een vrije dag en hopelijk wordt het een mooie dag,maar via weer online stond dat er veel bewolking voorspeld werd en rond een uurtje of twee zou de zon erdoor komen.

Was bijtijds even boodschappen gaan doen en Marco zou de tassen alvast klaar maken en daadwerkelijk we konden gelijk vertrekken maar nog steeds was het bewolkt aangekomen op de VL was het frisjes Marco hield zijn kleren aan en ik was meteen uit de kleren.

Heerlijk op de Vlietland ontbijten had eitjes gekookt en hebben relaxt genoten het was zo rustig en de mensen die er waren hadden ook nog wat kleding aan.

We komen echt al heel lang op de Vlietland en soms zag je wat kleine paddenstoelen maar zoals nu nog nooit eerder op het veld gezien.

Echt heel apart nu begreep ik doordat het veld heel vochtig de afgelopen weken is geweest daarom zie je ze nu in deze mate.

De tijd vloog voorbij en de zon kwam ook te voorschijn en het was in één klap super warm zodat we eigenlijk gelijk gingen afkoelen.

En tja,het is mooi uitzicht en heerlijk relaxed om hier lekker te luieren. Dit jaar nog geen poging gedaan om van strandje naar strandje te zwemmen andere zwemmen aardig was stukken maar voor mij te koud een duik erin en snel weer de warmte op zoeken is voor mij net genoeg.

Voor ik het in de gaten had was het alweer tijd om iets te eten hadden dit keer twee maaltijdsalades mee.

Couscous met spinazie en falafel en de andere was pasta met tonijn die hadden wel eerder gehad maar ze waren beide heerlijk dus ons avondeten zit erin.

Het was nog zo lekker dat we rond half negen het veld verlieten echt een heerlijke dag,zoals de vooruitzichten zijn zal het Zaterdag weer een Vlietland dagje worden.

Laatste foto genomen om de dag mee af te sluiten fijne weekend😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *