Lekker vertoeven

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen Maandag reden we naar Specsavers in Amersfoort en hadden een afspraak voor mijn gehoorapparaat te bekijken.
We waren op tijd vertrokken en toen we daar aan kwamen zat Dhr Kelder heel vreemd te kijken want hij kon ons niet herinneren dat we zouden komen.
We mochten wel plaats nemen en dat deden we heel braaf maar nu kwam het er dus op neer onze afspraak was gepland voor volgende week maandag.
Maar ik mocht wel het kleur toestel uitkiezen en toen zijn we weer weg gegaan.
We zijn nog lekker winkelen in Amersfoort het was niet echt een mooie dag om op de vlietland te liggen en zo waren we bijtijds weer naar huis gegaan.

Dinsdag moest ik werken en daarna door naar de tandarts gelukkig was er niet veel aan de hand een halfjaarscontrole en kon ik lekker voor de file naar huis toe.
Marco had twee mooie vlinders voor onze voortuin gehad en die hebben we aan de stoelen vast gemaakt

Woensdag was een prachtig dag eerst gewerkt en daarna lekker luieren op het strand en afkoelen in het water Marco was er al eerder en ik hoefde alleen verse broodjes mee te nemen heerlijk zonnen.

Donderdag was ik nog vroeger vrij en kon ik eerst langs huis en lekker samen naar de vlietland rijden dat was echt lekker kan ik heerlijk even mijn oogjes dicht doen en dan mij naar huis laten rijden…….had ook even mijn fototoestel mee genomen en even wat foto’s geschoten.

Je ziet dat door het warme weer het gras echt dood aan het gaan is…….zoals iedereen weet valt er al een tijdje geen regen maar het is wel een heel apart gezicht hoor.

Vrijdag begint voor mij nog geen weekend maar iedere dag na mijn werk kan ik heerlijk genieten van het weer ook vandaag had ik mijn camera en ik wilde toch proberen om die kleine visjes op foto te zetten hopelijk kunnen jullie het wel goed zien.

In dit meer zwemmen we samen met die kleine visjes heerlijk dat koele water met het warme weer heb je het wel nodig hoor,en heb ook even wat foto’s van de wolken gemaakt.

Na het werken op zaterdag dan is mijn weekend begonnen via de app hadden we met andere mensen afgesproken om te gaan jeu de boules te gaan spelen het is altijd zo gezellig we hadden steeds twee man die tegen elkaar speelde en de winnaars die speelde dan weer tegen elkaar tot er een gewonnen had en we hebben zo ontzettend gelachen ondanks het warme weer…….gelukkig kan je je altijd in het water afkoelen als het te warm wordt.

Zondag is het altijd heel erg druk en dan moet je er echt vroeg bij zijn anders moet je je auto zo ver zetten,maar ik was wel vroeg uit bed gekomen om even naar de toilet te gaan maar ben weer in bed gestapt en toen Marco wakker werd was het half elf alles snel doen douchen,broodjes maken en snel wegwezen.
Toen we op het pad liepen kregen we app of we vlietlanden moe waren,wij vlietlanden moe hoe kom je daar bij Dennis,tuurlijk niet we hebben ons verslapen……..
Maar voor we goed en wel waren geïnstalleerd dook Marco al in het water……ik kon ook niet meer wachten dus we noemen het vaak ons huis opzetten dus toen alles klaar lag dook ik er ook even in om af te koelen…….
Heb nog even een foto gemaakt van een mooie libelle en vliegende mieren

 

Liefste Esther

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *