Lente 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Overal zie al narcissen uit de grond opkomen wat is dat weer een mooi gezicht in de tuin waren er ook wat aan het bloeien geweest maar ze zijn of vertrapt door katten of ze zijn uit gebloeid.

Maar een paar jaar geleden heb ik wat bloembollen in een tuinbak geplaatst en daar komen volgens mij hyacinten uit maar ben er niet zeker van heb er wel een foto van genomen.

Overal zie je ook wat lammetjes rond huppelen en bij een soort boerderij aan de rand van ons dorp hebben ze geiten staan ook daar zie je jonge geitjes rond huppelen. Daar staan ook alpacaโ€™s weet niet of hun ook in de tijd van het jaar veulens krijgen maar ik hou jullie op de hoogte van mijn bevindingen.

Vandaag voor het eerst buiten in het zonnetje gezeten achter een schutting voel je min of meer geen wind dus het is heerlijk vertoeven ook hoor je links en rechts vogel gefluit en de eendjes in de vijver kwakken ook gezellig mee. Marco kwam mij even in de tuin groeten, maar hij kan niet veel zeggen wordt overvallen door een hoestbui,ik loop achter hem naar binnen hij ziet er echt beroerd uit en geeft aan dat hij nog een uurtje gaat slapen.

Zal bouillon trekken want denk niet dat hij trek heeft in een broodje dan zal bouillon hem goed doen en hij is weer terug ons bed ingedoken heel vervelend nu het beter weer wordt,voelt hij zich beroerd maar tja,hoor het wel veel om me heen dat men zich grieperig voelt dus ga hem straks heerlijk verwennen mijn schat๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹.

Ik zelf ga nog even van het zonnetje genieten voor iedereen een mooi en zonnige dag,

Liefst Esther ๐Ÿ’‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *