Leuk spelletje serie 3

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag nemen het Vlaamse duo Sanne Wallis de vries en Thomas Cammaent tegen Frans Duijts en Wolter Kroes op

Frans was vergeten om naar de studio te komen dus Wolter zit alleen en Frans op beeldscherm. Een tipje van de sluier is zijn gaan terug naar het jaar 1433 en er zijn acht torentje en 53 meter hoog.

Ze krijgen een jutte zak over hun hoofd en de een wordt aan de muur geketend de andere ligt onder guillotine en dan moeten ze zorgen dat zich bevrijden een sleutel hangt te hoog om er bij te kunnen en wilt de andere aan de muur los komen dan moet er toch met het bijltje gehakt worden. Gelukkig komt als toch goed er gaan geen koppen rollen onder de guillotine en ze kunnen verder met hun opdrachten.

Het thema van deze aflevering is:De middeleeuwen.

Staf zit nog steeds met mijn pootje in het gips heeft zijn achillespees gescheurd met een potje squashen dat hij speelde met zijn oudere broer Maarten.

Wil je weten wie er gaat winnen dan moet je het terugkijken op SBS6,maar van de tweede aflevering waren de zusjes Schuurman met de snelste tijd de winnaar en dan te bedenken dat Katja met haar grootste angst voor spinnen zich er toch goed door heen sloeg,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *