Leuk spelletje serie 6

geplaatst in: verhalen | 0

We beginnen deze keer anders dan de vorige blog van mijn serie leuke spelletjes serie Hier 👈 als je daar op klik kom je bij de vorige blog die ik geschreven heb. Ik laat zien wie de winnaars zijn van de vorige spel en dat zijn Sergio Vyent en Victor Abeln met een tijd van 39 min en 51 sec over om eruit te komen.

Wie zijn de kandidaten van deze aflevering Lisa Vol&Amy Vol&Shelly Vol dat zijn de zangeressen van de groep OG3NE tegen Anouk Hoogendijk&Glenn Helder&Roy Makaay dit wordt dan super spannend want het is drie tegen drie.

Het thema deze week is Mortuarium en wat kan je verwachten alle kandidaten werden geblinddoekt twee personen worden in een koelruimte geplaatst en één wordt vastgeketend in een rolstoel. Één persoon die heeft de sleutel om degene in de rolstoel los te maken en bij één heeft de code om het kistje die nummer twee in zijn koelruimte heeft.

Het lijkt mij zo erg om in een kleine ruimte te liggen en te moeten wachten hoe lang ik wordt bevrijd. Wil je weten wie er gewonnen heeft dan kan je het terugkijken op SBS6 onder het programma code van Coppens of je kan het op zaterdagavond kijken rond de klok van half negen.

Vind het echt heel erg spannend al benieuwd wie er in volgende aflevering speelt en wie er het snelst is tot de volgende aflevering,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *