Leuk spelletje serie 8

geplaatst in: verhalen | 2

Wie hadden er afgelopen zaterdag gewonnen hier de winnaars Fien Vermeulen en Klaas van der Eerden.

Aankomende zaterdag krijgen we te zien van seizoen 2 aflevering 7 en dan gaat het met de kandidaten Tooske en Bastiaan Rages tegen Airen Mylène en Taeke Taekema en ze zitten in een Hotel dat is het thema deze week.

Het zijn twee koppels zullen zij het beter doen dan vreemde Tooske gaf al aan dat zij misschien het samen goed doen of anders wordt het een ruzie strijd.

Geblinddoekt worden zij in een lift geplaatst en het eerst wat zij moeten doen naar de dertiende verdieping maar dan komen zij vast te zitten en dan moeten zij dichter naar de muur komen,omdat zij een kastje met een knal opent. Daar zit een zaklamp in met UV licht en als zij op het plafond schijnen staat er iets geschreven,maar tussen de letters staan ook een code met allemaal drieën en het cijfer één het raadsel is 3x het cijfer 3 is negen en de code is 3,9,1 en dan loopt de lift weer door.

Wil je weten hoe het afloopt kijk dan terug op SBS6 wil je alleen weten wie er gewonnen heeft volg mij dan zie je het in de volgende blog van leuk spelletje serie. Wil je het terug lezen Hier 👈 op klikken.

Veel terugkijk plezier,

Liefst Esther 😘

Share this content:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *