Lily’s garden 1

geplaatst in: verhalen | 0

Het vervolg mijn eerder verhaal over Lily’s garden waar zij uiteindelijk de gerechtelijke stukken tekent voor haar erfenis van haar oudtante Mary.

Daar moet op gefeest worden en iedereen wordt uitgenodigd Mr Jones,Sam, Whitney, Regina,Blaine,Karen,Rachel,Holly (Lily’s moeder)Larry en het feestvarken zelf er werd pizza gegeten,gedronken en gedanst het feest ging door de ochtend.

Dan ontdekken ze een ander landhuis die Regina en Lily op gaan knappen en Whitney die graaft verder om meer en meer informatie over Mr Rijk te verzamelen er wordt ingebroken en Whitney vind een verborgen camera en om meer te vinden gaat Whitney in een tent bivakkeren op het erf van dit landhuis.

Dan ontmoet Lily een witte kat die heel vijandig is tegen haar maar er komen nog meer plekken te voorschijn een paardenstal en een paddock en stuk grond waar ze buiten een voedingsbak hebben van een beroemde stuntacteur Will krijgen Lily twee paarden.

Dan wordt er aan een oude garage gewerkt waar Mary oude cabriolet staat weet even niet meer wat voor merk het was,dan is er een zwembad met een buiten bar waar zij weer een zwemfeest voor organiseert althans Holly doet dat maar tot nu toe hebben ze alleen tal van foto’s waar Mr de Rijk geld witwast voor de familie de Nero en hij hooggeplaatste mensen kent die hem niet het hand boven het hoofd houd zolang hij hen betaald,alleen Lily moet meer belastend bewijs vinden van Mr de rijk ongure praktijken en daar krijgt ze negen dagen voor het proces begint die Mr de Rijk heeft aangespannen tegen Lily.

Het wordt alleen maar spannender en spannender vind ik maar ik verklapt nu even niks meer,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *