Lily’s garden 2

geplaatst in: verhalen | 0

Het vervolg van mijn puzzel,raadselspel Whitney komt met het idee om de orde van het opkomend oog aan te schrijven,waarbij zij misschien hulp van hen kan krijgen om meneer de Rijk te ontdoen van zijn bedoelingen met het landhuis.

Het begin van het landgoed

Dan komt er een bezoeker aan bij het landgoed en verteld dat hij meneer Lawrence is en hij komt van de orde en zij doen Lily een voorstel zij helpen met het proces tegen meneer de Rijk als zij het grote tempel vind.

Meneer Lawrence

Met hulp van Kintaro krijgen ze de torenklok weer aan de praat en verder moeten zij de vier elementen gereed maken: Lucht, aarde, water en vuur en dan lijkt ik op een geven moment een speurneus want Regina en Whitney raken zoek en dat kwam alleen maar omdat Whitney in naam van Lily de orde weer aangeschreven heeft omdat zij meneer Lawrence niet vertrouwd.

Lily vind dat Whitney haar vertrouwen heeft beschaamd door dat te doen.We zijn dan al vier spellen verder dan komt de Witte kat om Lily te leiden naar haar vriendinnen. Dit moet ik dan even uitleggen Whitney die heeft bedacht om de klok van de toren te verzetten naar middennacht en toen verdween de trap ik het doolhof en daar vonden zij de geheime tempel en door de witte kat vond Lily via oude putten haar vriendinnen.

Lily tot haar schrik te horen gekregen van de rechtbank dat haar tante Mary belastingfraude heeft gepleegd en door het slechte nieuws is zij zich weer aan het werk gestort want dit had Lily niet verwacht,maar Whitney wilt wat het kost het landgoed niet verliezen aan meneer de Rijk,maar daar de volgende keer meer over,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *