Logeerpartijtje

geplaatst in: verhalen | 0

We hadden al een tijd geleden afgesproken om oud en nieuw in Bodegraven te vieren dus de laatste werkdag van mij nam Bessie en Robin mee naar mijn huis.Belde dat ik bijna voor haar deur stond en zij kwamen naar beneden en alles in de auto gedaan en samen op weg naar Bodegraven.Het voelde echt lekker een keer niet alleen rijden maar met vele gezellige gesprekken onderweg.

Robin heeft vuurwerk mee voor mij jaren geleden dat ik deze dag ga beleven en waarschijnlijk ook voor mijn buren want ik sta normaal heen en weer te rennen om al het mooist te aanschouwen nu zal ik ook lekker buiten mijn oud en nieuw doorbrengen.Bessie heeft heerlijk hamburgers gemaakt en we hebben heerlijk gesmuld dank je wel lieverd voor het klaar maken.

Robin heeft zijn PlayStation mee genomen met wat gepuzzel kon hij eindelijk gamen en het is echt een schat even een foto gemaakt.

Ik had mijn stoel van de Vlietland te voorschijn gehaald zodat Robin relaxt kon gaan spelen we hebben de hele avond gekletst en gekeken hoe Robin aan het gamen was en rond een uurtje of half twaalf lagen we in bed.

Zo dom was ik mijn wekker vergeten uit te zetten en was ik om zeven uur wakker gelukkig lagen mijn logés nog op één oor dus op mijn tenen liep ik de trap af en heb gelijk alles eerst gedaan de afwas,mijn was en eerst even wat koffie en een broodje dan mijn kleding naar boven gebracht en zorgen dat ik mijn logés niet wakker hang gelijk mijn nieuw was op en toen stond ineens Robin voor mijn neus schrok mij kapot heb hem niet gehoord naar beneden komen en achter hem liep Marie. Eerst koffie gezet en daarna wat broodjes gebakken hebben we heerlijk ontbeten met wat kroketjes,bitterballen en kaassoufflé’s en we zouden de deur uitgaan maar het regende dus hebben we ons lekker opgefrist en lekker thuis gezeten om ons heen waren af en toe wat vuurwerk af aan het schieten en Robin was net als ik rennen naar de tuindeur om het vuurwerk te bewonderen ook ik en Marie rende daar naar toe.

Onze eerste nacht en dag van logeerpartijtje was een feit maar zaterdagavond waren we bijtijds naar bed gegaan rond kwart over negen lagen we alle drie in bed. Welterusten allemaal namens ons drie,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *