Lunchen bij de molen

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn broer en schoonzus hebben mij uitgenodigd om ergens te gaan lunchen en dat gaan we doen bij de molen in Bodegraven zij hebben ook wat ups en downs gehad de afgelopen dagen dus om mij een riem onder het hart steken we kunnen alle drie dat wel gebruiken.Ik heb de reservering gemaakt voor ons drie hopelijk gaan we even een moment van genieten hebben,kan wel even wat gezelschap gebruiken vooral van mijn broer en schoonzus.

Ik ben ooit in het verleden daar wezen eten wij twee en John en zijn vrouw en daarom dacht ik waarom niet samen met mijn broer en schoonzus even in een andere setting en toch rustig kunnen kletsen.Het was er niet heel druk maar de sfeer was best gezellig. En weet was zo blij om hun te zien we appen en bellen elkaar maar we lopen elkaars deur niet plat maar als ik ze zie dan weet ik weer hoe fijn het is om je familie bij je in de buurt te hebben.

Mijn broer is een rustig type klaagt nooit maar is ondanks ik hem niet vaak zie toch degene die wel heel diep in mijn hart zit en mijn schoonzus is net als hem een rustig type klaagt ook nooit maar ook zij zit heel diep in mijn hart en hun kinderen allebei zijn ze al volwassen maar altijd behandelen ze mij met respect.

Het was heel gezellig en volgens mij was ik alleen aan het woord (zat echt op een praatstoel) Op de foto klikken dan komen de andere foto’s om te zien wat we gegeten en gedronken hebben maar ik zal je het wel vertellen mijn broer nam twee kroketten met brood en mijn schoonzus en ik namen een molenburger wat hebben we heerlijk ervan gesmuld lekker thee en een latte macchiato daarna nam ik en mijn schoonzus nog een cola mijn broer dronk alleen maar thee.Geen dessert want volgens mij zaten we al vol van het eten daarna namen we afscheid hun gingen weer richting Maarssen en ik naar mijn huis wat klinkt dat toch nu wel heerlijk in de oren mijn huis.

Voorheen had ik het over ons huis en sinds kort geleden zeg ik mijn huis en dat klonk eerst best vreemd maar hoe meer ik het mezelf hoor zeggen klinkt het echt als muziek in mijn oren en tuurlijk het is nu ook echt mijn huis of liever gezegd mijn thuis. Nu ik zo hier zit en aan het schrijven ben denk ik Esther wees trots op jezelf met hoe je met de hele situatie omgaat en met tranen op mijn wangen ben ik ook heel trots.

Fijn weekend allemaal,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *